EXCLUSIV Măsură disperată » Dinamo îl vrea înapoi pe fotbalistul care poate falimenta echipa!

1 lună in urmă 10

Chiar dacă Mihai Eșanu, 22 de ani, a dat randament până acum. Fotbalistul a dat emoții aseară, fiindcă a avut ceva probleme medicale cu Gaz Metan (2-1), la al 4-lea său meci în Liga 1. Rezerva lui este Aleksandr Mitrovic, 17 ani, încă nu a debutat în prima divizie. Zilele trecute, Dinamo a fost în negocieri avansate cu rusul Yuri Logidin, ex-Zenit St. Petersburg, doar că, deși se puteau înțelege din punct de vedere financiar până la vară, fotbalistul a declinat oferta și a ales Geanina (Grecia) din cauza situației financiare a grupării bucureștene.

Riccardo Piscitelli poate falimenta Dinamo

Dinamo s-a reorientat și a intrat pe pista Riccardo Piscitelli! Mai ales că-l cunoaște foarte bine pe portarul italian crescut la AC Milan, jucătorul evoluând în sezonul anterior pentru "câini". Oficialii din Ștefan cel Mare speră să-l ia pe Piscitelli, în condițiile în care nu mai este portarul titular de la Nacional Funchal (locul 14 în Portugalia), Riccardo având o singură prezență în acest sezon de Liga NOS, între buturi fiind preferat brazilianul Daniel. Lusitanii au transmis că românii au întrebat despre posibilitatea de a-l lua, împrumut până la vară, pe fotbalistul de 27 de ani.

În iulie 2020, Riccardo Piscitelli s-a despărțit de Dinamo, după un singur an petrecut în curtea „câinilor”. S-a înțeles cu oficialii lui Dinamo să primească salariile restante, care însumau 24.000 euro, dar acest lucru nu s-a întâmplat, în ciuda unor repetate notificări trimise de portar. 

Piscitelli a primit o sumă de bani de pe urma unor negocieri purtate cu DDB, dar nu pe toți care i se cuveneau, susține el. Deranjat de acest lucru, Piscitelli a decis să depună memoriu la FIFA, prin care cere banii aferenți întregului contract, care expira în vara lui 2022, anunță Fanatik. În total, portarul italian ar avea de primit aproximativ 168.000 de euro în cazul în care ar câștiga litigiul.

Riccardo Piscitelli: „Rămân un fan al lui Dinamo”

Piscitelli a dat randament în Ștefan cel Mare, dar a părăsit echipa în play-off din cauza numeroaselor notificări fără răspuns din partea conducerii clubului. El chiar a explicat zilele trecute, după ce s-a aflat că a depus memoriu la FIFA pentru a-și primi banii restanți din contract.

„În ultima jumătate de an am fost dus cu vorba, în august mi-au zis că se va rezolva tot. Mi-au zis că săptămâna următoare voi lua banii, apoi în septembrie nu mi-au mai răspuns la telefon. În noiembrie am primit niște bani, nu știu exact câți, dar nu știu dacă de la Dinamo, de la DDB. Agentul meu se ocupă de acest caz. Eu sunt deschis, memoriul merge în continuare. 

Speța merge în continuare la FIFA, dar sunt deschis la negocieri, doar că nu am cu cine să vorbesc. Eu am renunțat la foarte multe oferte pentru Dinamo, dar am fost tratat incorect. Îmi pare rău de suporterii dinamoviști și întotdeauna voi fi recunoscător fanilor pentru dragostea cu care m-au înconjurat. Eu rămân un fan al lor. De asta sunt încă deschis, chiar dacă și-au bătut joc de mine”, a declarat Piscitelli, pentru GSP.

Riccardo Piscitelli, dorit și de Voluntari

Piscitelli nu e dorit doar de Dinamo București. Și FC Voluntari l-a avut pe listă și a dorit să-l transfere pe portarul de 27 de ani. Riccardo a fost dorit de Ioan Andone și de Bogdan Bălănescu, ultimul fiind fost conducător la Dinamo, ajuns la ilfoveni. "Bogdan Bălănescu a fost corect față de mine, cât timp am colaborat, a încercat să facă lucruri bune pentru club și pentru mine", a explicat Piscitelli zilele trecute.

La ce nu pot oferi un răspuns este de ce oamenii din conducerea lui Donamo se comportă în asemenea hal. Mă face să cred că cineva, acolo sus, vrea răul clubului. Dacă ar fi gândit logic, cu mine și alți jucători pierduți gratis puteau să ajungă la o înțelegere și să ne vândă, pentru a face rost de bani. Eu am avut printre cele mai mici salarii dintre titulari, nu am avut niciun bonus de instalare, deși am venit liber de contract
- Ricardo Piscitelli

4 meciuria adunat Piscitelli pentru Nacional în actuala ediție, o partidă în campionat, trei în Cupa Portugaliei

27 de partidea strâns italianul în tricoul "câinilor"

Marius Nicolae, noul manager al lui Dinamo: „Nu pleacă niciun jucător până la vară”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

EXCLUSIV Diego Fabbrini a dat cărțile pe față în privința rezilierii contractului cu Dinamo » Alți doi jucători au devenit liberi!Ionel Gane i-a găsit o nouă poreclă lui Pablo Cortacero

Mircea Radu a plecat din țară după și-a dat demisia din TVR. Incredibil cu ce se ocupă acum

Libertatea

Playtech: ULUITOR! Mircea Badea, anunț de ultimă oră despre vaccinare. I-a ȘOCAT pe toți
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă