EXCLUSIV Magaye Gueye, șocat după ce a fost depistat pozitiv la cocaină: „ÎNSCENARE!” » „Era buimac, nu știa nimic”

2 luni in urmă 1

ANAD a trimis deja notificare către clubul Dinamo. LPF, COSR și Federația au fost la rândul lor însiințate. Din informațiile Gazetei, confirmate de oficialii clubului din Ștefan cel Mare, este vorba de atacantul Magaye Gueye. Tot din informațiile GSP, substanța dopantă este cocaina.

Managerul sportiv Mario Nicolae a avut o discuție cu Magaye Gueye, deconspirând câteva detalii pentru GSP.RO.

„Magaye e în stare de șoc. Când l-am sunat, nu urmărise presa, era buimac. Nu cred că juca teatru, mi-a zis că de la mine află. Nu-i venea să creadă. L-am întrebat. Mi-a zis că a fost la un party, dar că el nu a luat nimic. Acum, nu știu ce să zic... Mai sunt unii care-și pun cenușă în cap, «aoleu, sunt fraier, am făcut-o!», dar el era șocat, surprins. 

Chestia asta de acum, orice ai spune, afectează toată echipa: e deja o mare problemă în plus! Zicea că poate i s-a înscenat. De aceea vom face o anchetă internă, trebui să știm ce a făcut. Nu-l răstignim, dar vom vedea căile pe care vom merge. Nu vom avea milă. A fost multă indulgență, nu mai e nimeni dispus să ierte. Nu mai primează decât imaginea clubului”, a declarat Mario Nicolae, pentru GSP.ro. 

Cum să ne dăm seama? La nivel de club, totul a funcționat perfect. Venea la antrenament, se pregătea exemplar, dar nu totul e cum pare. El nu mai face parte din programul echipei. El avea atitudine bună. De unde să-ți dai seama că a luat ce-a luat?! Nu e ca și cum ar fi venit băut și mirosea a alcool.
- Mario Nicolae, manager Dinamo

VIDEO. Magaye Gueye, prins dopat cu cocaină! Ce urmează pentru atacantul lui Dinamo

Citește și alte știri despre cazul de dopaj al lui Magaye Gueye: 

EXCLUSIV Ionel Gane îl desființează pe Magaye Gueye: „Incredibil! Incredibil! Incredibil! Să nu-l mai văd în viața mea! Pierdem meciul cu Steaua?”Ce riscă Magaye Gueye și Dinamo, după ce atacantul a fost prins dopat la derby-ul cu FCSBCum a fost depistat Magaye Gueye pozitiv la cocaină: „Asta se întâmplă cu utilizatorii cronici”

Cursă nebună! Schior alergat de un urs pe pârtia Cocoșul din Predeal. INCREDIBIL ce a urmat

Libertatea

Playtech: Ce a pățit Dani Oțil după ce s-a operat la o clinică cu plată. A spus tot adevărul, fără pic de jenă
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă