EXCLUSIV Locul în care se fac îmbălsămările ilegale ale morților-covid repatriați din Marea Britanie 

1 lună in urmă 37

Locul în care se fac îmbălsămările ilegale ale morților-covid repatriați din Marea Britanie. România TV a descoperit în zona șoselei Fundeni garajul în care se fac îmbălsămările ilegale ale morților-covid repatriați din Marea Britanie după ce toți cei implicați în poveste au început să se bârfească.

Citeşte şi Bilanţ coronavirus 4 aprilie 2021. Numărul de amenzi, mai mare ca numărul cazurilor noi

Discuţie Reporter- Îmbălsămător

– Îl cunosc pe un băiat din ăsta, îmbălsămător,  și m-a rugat: ‘domnul Nicu, ajută-mă și pe mine să îmi dai niște formulare din astea de îmbălsămare, că nu am!’  ‘Îți dau de-astea în alb! În alb, fără ștampilă, fără nimic!’.

Vrând să-i dau de-alea ”în alb”,  i-am dat două-trei, acum mi-am dat seama…’băi, și i-oi fi dat cu ștampila de la medicul meu?’

– Cum îl cheamă pe acest îmbălsămător?

– Adi ”Panda” îl știu eu! 

Adi ”Panda”, de fapt Adrian Vasile, este un personaj controversat din lumea pestriță a îmbălsămătorilor. El a fost dat afară pe rând de la IML Ilfov și apoi de la morga spitalului Cantacuzino.

Acum lucrează pentru o firmă de pompe funebre cu spații în Pantelimon, exact cartierul în care a fost găsit abandonat unul dintre cele două coșciuge de zinc sosite din Marea Britanie.

O echipă România TV a găsit în zona Fundeni garajul care figurează oficial ca depozit de sicrie al firmei la care Adi ”Panda” lucrează”, și unde se fac, potrivit anchetatorilor, îmbălsămările ilegale.

Discuţie Reporter- Localnic

Unde face îmbălsămări Adi ”Panda”? 

– Poate să fie aici! Nu știu, aici este ceva cu…E depozit de coșciuge!Posibil să aibă aici legătură! Aici e un domn pe care îl cheamă Paul.

– De la o firmă de pompe funebre?!

– Da! 

– Aici e depozit de coșciuge, într-adevăr, dar mai vine câte-o mașină funerară de la Paul…

– Păi e depozitul lui. Acum, ce face înauntru…

Morții covid repatriați devin bombe biologice în capelele din România. Două cazuri trase parcă la indigo au șocat o întreagă țară: doi români morți de coronavirus în Anglia au fost transformați în morți ”ne-covid” cu ajutorul unei parafe puse de un îmbălsămător.

Citeşte şi Situaţie critică în România. Vlad Voiculescu: „Avem azi două noi recorduri. Prioritatea zero este salvarea de vieţi”

În exclusivitate la România TV doctorul a recunoscut că semnează… ca primarul.

Discuție Reporter- Doctor

Deci eu nu am făcut… Eu nu știu cazul!

– Actul este semnat de dumneavoastră! Ăsta! Cine-i golan în povestea asta?

– Este clar că cineva mi-a sustras un formular! Eu cu mâna mea n-am completat acel act! De vreo 3-4 luni de zile, într-adevăr, de frica asta de îmbolnăvire el rămâne și face îmbălsămarea, eu nu stau înăuntru! Deci nu stau efectiv în spatele lui, cum făceam de obicei! Cobor în mașină, înapoi! Mi-e frică! Nicu rămâne și face autopsia, eu îl aștept jos. Cineva s-a folosit de un formular de-al meu!

– Dumneavoastră ați semnat că primarul și cineva a făcut rost de bani!

– Doamne ferește! Nici nu vreau să cred așa ceva!

Traseul morților covid repatriați, îmbălsămați ilegal și apoi îngropați conform tradițiilor este acum anchetat la serviciul ”Omoruri”.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă