EXCLUSIV Jean Vlădoiu, înainte de FC Argeș - FCSB: „Ninge abundent la Pitești, îmi e teamă pentru gazon”

4 săptămâni in urmă 30

FC Argeș și FCSB se duelează azi, de la ora 19:45, în runda cu numărul 19 din Liga 1. Meciul poate fi urmărit în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Digi Sport 1, Telekom Sport 1 și Look Sport+.

„Ne dorim foarte mult să câștigăm acest meci, de la premisa asta plecăm, dar suntem conștienți și realiști că întâlnim liderul la zi al campionatului, o echipă foarte bună, cu jucători foarte buni. Cu determinare și ambiție, lucrurile se pot echilibra, acum depinde doar de noi și de jucători. Am avut o deplasare foarte grea la Arad, am ajuns dimineața la 03:00 și nu e ușor. Totuși, nu ne văităm, ne-am pregătit, iar jucătorii nu mai au nevoie de motivare. Când joci cu FCSB, Dinamo sau Craiova, motivația vine de la sine. Îmi doresc foarte mult să nu pierd acest joc”, a afirmat Vlădoiu. 

Emoții înainte de FC Argeș - FCSB: ninge abundent la Pitești

Președintele nou-promovatei a dezvăluit că vremea de la Pitești le-ar putea da serioase bătăi de cap jucătorilor. Ninge puternic la Pitești în acest moment, iar termometrele  vor indica o temperatură de doar două grade la ora partidei.

„La Pitești ninge, terenul e foarte greu. Ninge ca în povești acum, mi-e teamă pentru cum va arăta la ora jocului. Am reușit să dăm zăpada la o parte, terenul a arătat bine, dar mi-e teamă, mai ales dacă ninge de acum până la ora meciului. Sperăm să nu se așeze. Terenul nu e înghețat, dar e moale. Arăta bine dimineața, eu am fost la stadion și arăta bine.”, a mai spus Jean Vlădoiu, pentru GSP.ro. 

Clasament Liga 1:

Citește și alte știri de actualitate:

FCSB, ca Juventus și Sevilla în pandemie » Ce performanță a reușit după interzicerea fanilor pe stadioaneCornel Dinu surprinde: „Vreau ca Steaua să câștige campionatul, din două motive”

Un român a tras cu aspiratorul 56.870,50 € din seiful unui magazin Lidl din Germania și a povestit apoi cum i-a cheltuit

Libertatea

Playtech: De ce a dat-o Mihai Gâdea afară pe Diana Șoșoacă din emisiune. Ce i-a putut zice avocata de l-a scos din sărite
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă