EXCLUSIV Ionuț Negoiță, atac la adresa antrenorilor lui Dinamo: „Voiau să bage numai răsuflați! Îi forțam să bage tineri"

1 lună in urmă 1

Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.

Fostul finanțator al „câinilor” a vorbit despre relația pe care a avut cu antrenorii lui Dinamo și i-a criticat pe aceștia că nu au dorit să promoveze jucători tineri.

VIDEO Ionuț Negoiță, atac la adresa antrenorilor lui Dinamo

- Dar ca patron nu v-ați implicat niciodată la echipă?
- Aproape toți antrenorii voiau jucători cu experiență, titrați și aduceau tot felul de jucători de 30 de ani care n-aveau ce să mai dovedească la vârsta asta. Răsuflați! Unii erau și pe alte considerente, că se cunoșteau cu impresarul, cu bla, bla. Noi aveam câțiva prin club care filtrau. Eu la partea de formare la Academie voiam o chestie mai nemțească.

- Adică?
- Regula Under 21 este foarte bună pentru că a dat șansa celor tineri să joace. Dar pentru tineri, tentațiile orașului sunt foarte mari. În sensul că voiam mai multă disciplină și exigență la creșterea jucătorilor ce erau tentați cu cluburi, cu băuturica... A face performanță înseamnă a face sacrificii! Asta ne lipsea nouă și i-am reproșat lui Gabi Răduță.

- Deci nu mi-ați răspuns.
- A fost o luptă mereu pentru că antrenorii îi puneau să joace pe cei cu experiență, iar unii dintre ei erau mediocri. Foarte puțini copii mai joacă fotbal. Sunt jocurile astea pe calculator, au cu totul alte ocupații. Nu prea le mai place sportul. Înainte aveai de unde să alegi dintr-o mie, acum alegi din cel mult o sută. Plus formarea generațiilor tinere. Nu mai sunt învățate cu greul, iar aici e o problemă, cu viitorul.

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Dănuț Lupu, nemilos cu jucătorii lui Dinamo: „Nu sunt fotbaliști, sunt altceva!” + Avertisment pentru fani: „Vin alte datorii din urmă şi trebuie plătite”Gheorghe Mulțescu, a doua oară când debutează cu o înfrângere la Dinamo » Când a mai pierdut „SMURD”-ul la revenirea pe banca „câinilor roșii”

De când a renunțat la tv, actorul face tot ce îi stă în putere pentru a-și întreține familia. Ce s-a ales acum de renumitul actor, Emil Mitrache: „Altă soluție nu am!” Nu mai face nici taximetrie

Libertatea

Playtech: BOMBĂ! Diana Șoșoacă, tentativă de asasinat! Ce a pățit senatoarea este halucinant
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă