EXCLUSIV. Imagini cu meciul disputat de Stere Halep la turneul veteranilor. "Dacă Simona se opreşte, continui eu"

1 lună in urmă 37

De Andreea Filip.
Publicat: 25.08.2021, 14:54.
Actualizat: 25.08.2021, 15:16

Simona Halep a moștenit talentul în tenis de la tatăl ei. Stere Halep a intrat pe teren astăzi, la Constanța, unde a demonstrat că loviturile puternice și tehnica impecabilă de joc sunt calități în familie.

  • Stere Halep, tatăl Simonei Halep, participă pentru a doua oară la un turneu de tenis al veteranilor.

Tatăl campioanei a jucat, pentru prima oară, la turneul veteranilor de la malul mării, chiar pe terenul de tenis unde Simona a fost descoperită și de unde a plecat către competițiile internaționale. Stere Halep a vorbit, în exclusivitate, despre ambițiile de la US Open ale Simonei și chiar a schimbat câteva mingi cu reporterul Observator Andreea Filip.

Stere Halep, tatăl Simonei Halep: Îmi place tenisul. Ce înseamnă tenisul? Viață. Sportul, în general, dar tenisul, în special, înseamnă viaţă. Dacă Simona se oprește, continui eu (n.r. - râde).

Mai multe imagini cu tatăl Simonei Halep pe terenul de tenis, la Observator 19

Stere Halep, tatăl Simonei, a vorbit, în exclusivitate pentru Observator, despre cât de mult își dorește campioana României să facă o figură bună la US Open.

Stere Halep, tatăl Simonei Halep: Se simte bine şi ... cu Dumnezeu înainte. Dacă nu se accidentează, e ok. Noi vorbim când jucăm. Cum e? Eu mă simt extraordinar. Sunt anesteziat, poate mai târziu realizăm, dar acum ni se pare că e normal.

Stere Halep se afla la cea de-a doua experienţă a unui turneu oficial. Până sâmbătă, la malul mării are loc turneul de tenis al veteranilor, competiţie aflată la cea de-a 31-a ediție. Turneul se desfăşoară chiar pe terenurile complexului din stațiunea Mamaia unde Simona a început să joace prima data.

Vedeţi mai multe imagini cu Stere Halep la turneul vetaranilor astăzi, la 19, la Observator!

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă