EXCLUSIV George Simion, turneu în ţară pentru demiterea lui Klaus Iohannis

6 zile in urmă 22

George Simion, co-președintele AUR a fost prezent în mai multe orașe din Alba (Sebeș, Alba Iulia, Zlatna și Ocna Mureș) unde i-a îndemnat pe cetățeni să semneze un demers inițiat de partid pentru demiterea președintelui Klaus Iohannis.

Marți seară, unul dintre cei mai vechi primari liberali din Alba, Silviu Ponoran, a semnat pentru demiterea președintelui Klaus Iohannis. Inițiativa aparține AUR.  Silviu Ponoran este primarul din Zlatna și membru de bază al PNL Alba.

EXCLUSIV George Simion, după decizia de anchetare a AUR: „Avem încredere că poporul român ne va sări în ajutor”

Demersul primarului liberal a fost publicat și pe Facebook de către deputatul AUR de Alba, Daniel Gheorghe Rusu. Imaginea postată este însoțită de mesajul: ”Primarul PNL din Zlatna, a semnat alături de colegii mei din AUR pentru demiterea lui Iohannis!!!”.

Contactat de Alba24, primarul Silviu Ponoran a confirmat semnătura dată. Liberalul a recunoscut că a semnat listele AUR pentru demiterea președintelui Klaus Iohannis, marți seară, la Zlatna. Întrebat de ce a semnat în condițiile în care este un membru vechi al PNL Alba, acesta a declarat că ”încă” este membru, dar este un ”liberal mai ciudat”.

Mai mult, Silviu Ponoran a declarat că nu a fost de acord nici cu candidatura pentru cel de al doilea mandat ca președinte, din partea PNL, a lui Klaus Iohannis.

EXCLUSIV | George Simion aruncă bomba despre certificatul verde COVID-19. „La revedere cu neconstituţionalul certificat. La domnul Iohannis a ajuns mai târziu pentru că era la golf”

În luna noiembrie a anului trecut, George Simion spune că au semnat și parlamentari PNL pentru demiterea președintelui Klaus Iohannis: ”Au semnat şi parlamentari de la PNL, în ciuda a ceea ce a declarat Dan Vîlceanu. Şi nu e vorba de cei care au plecat din grupul parlamentar PNL, ci parlamentari asumaţi. Spre exemplu, Dumitru Flucuş, deputat de la Braşov, şi-a asumat bărbăteşte şi a semnat.  I-au cerut cei din partid să revină asupra semnăturii, dar nu a vrut, spunând că în momentul acesta Klaus Iohannis trebuie demis” afirmat liderul AUR la Antena 3. „Noi avem 48 de parlamentari care au semnat până acum (n.r. noiembrie 2021)”, adăuga George Simion.

George Simion a început strângerea de semnături pentru SUSPENDAREA lui Iohannis la Sibiu: „E foarte multă lume care semnează”

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă