EXCLUSIV GAZETA Fotografia de la care a pornit bătaia! Fotbalistul Petrolului, surprins în interiorul unei case de pariuri, cu banii în mână

1 lună in urmă 1

Puștiul de 18 ani a fost bătut pe data de 20 de februarie, de aceea a și jucat cu un bandaj pe arcada dreaptă la etapa de campionat cu Metaloglobus (1-0). Chiar dacă tatăl său a transmis că tânărul fotbalist a fost victima violențelor

Polițiștii vorbesc de casa de pariuri

Au apărut informații vizavi de faptul că Mihai Constantinescu a fost bătut în aria unei case de pariuri! De aceea, oficialii „lupilor” au demarat o anchetă internă, în regim de urgență, detaliu anunțat public joi, 25 februarie. Tatăl lui Mihai a spus că băiatul lui a fost atacat pe stradă de 10-12 persoane, iar în comunicatul poliţiei s-a precizat că agresiunea s-a petrecut la o casă de pariuri, Iar fotbaliştii nu au voie să parieze!

O poză cât o mie de cuvinte

O fotografie oferită Gazetei Sporturilor indică veridicitatea comunicatului Poliției, în sensul că Mihai Constantinescu a fost fotografiat în interiorul unei case de pariuri. De fapt, conform surselor GSP, această poză ar fi fost una dintre cauzele agresiunii fizice! O sursă din Ploiești arată că tânărul fotbalist nu este un necunoscut al caselor de pariuri, el fiind surprins cu un teanc de hârtii în mână, în plină acțiune!

Mihai Constantinescu, în interiorul unei case de pariuri

Mihai Constantinescu, în interiorul unei case de pariuri

Petrolul a demarat ancheta internă

Cei de la Petrolul au demarat ancheta și au transmis că merg pe mâna jucătorilor, după primele declarații oferite, întrucât alături de Constantinescu au mai fost colegi ce-au asistat la incident, dar a transmis că așetaptă finalizarea anchetei interne, totuși.

FC Petrolul Ploiești a demarat, în regim de urgență, o anchetă internă cu referire la evenimentele petrecute sâmbătă seara, în zona unei agenții de pariuri din Ploiești, când jucătorul Mihai Constantinescu a fost victima unei agresiuni fizice. 

O comisie disciplinară internă a inițiat o analiză a situației, imediat după incidentul regretabil, cu scopul de a stabili cu exactitate circumstanțele în care a avut loc conflictul. Membrii comisiei au discutat cu cei trei jucători, martori ai incidentului nedorit, cu toții precizând că, în niciun moment, nu au încălcat regulamentul clubului sau codul de conduită sportiv și că motivul agresiunii fizice a fost un conflict verbal între Mihai Constantinescu și mai mulți tineri aflați în zona respectivei agenții de pariuri. 

FC Petrolul Ploiești a pus de îndată la dispoziția autorităților toate informațiile și documentele solicitate și va continua să colaboreze îndeaproape cu oficialitățile reglementatoare, pentru identificarea cauzelor și împrejurărilor producerii conflictului. În așteptarea finalizării anchetei interne și a concluziilor ce vor decurge în urma acesteia, clubul nostru reiterează faptul că nu tolerează, sub nicio formă, abaterile de la regulamentul echipei, rămânând un apărător ferm și consecvent al principiilor eticii sportive.
- Comunicat Petrolul Ploiești

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 2: 

Rapid, încă un pas greșit în cursa spre promovare! Clasamentul actualizat din Liga 2EXCLUSIV Conducător din Liga 1, răspuns ULUITOR pentru antrenorul care a cerut transferuri: „Să dau bani pe jucători? Mai bine pe c***e!”

O mai știi pe Nadine? Ce viață chinuită a avut. Uite ce a ajuns să facă ACUM

Libertatea

Playtech: Monica Gabor îl scapă de SĂRĂCIE pe Irinel Columbeanu! Oferta incredibilă pe care i-a făcut-o
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă