EXCLUSIV Fostul elev al lui Șumudică a izbucnit: „Lipsă de respect! A făcut o minune, iar tu îi dai salariu mai mic?”

1 lună in urmă 12

CONTEXT: Negocierile dintre Marius Șumudică și Mehmet Büyükekşi, președintele lui Gaziantep, au provocat un adevărat scandal în Turcia. Fiecare a venit cu propria variantă, acuzându-se public;Declarațiile lui Șumudică l-au transformat și în victima unui derapaj rasist - detalii, AICI!La sfârșitul săptămânii precedente, scandalul a luat sfârșit. Clubul a anunțat oficial despărțirea de Șumudică.

Geraldo: „Mi se pare o minune ce a făcut Șumudică la Gaziantep”

„Dacă i-au oferit mai puțin decât a câștigat până acum, cred că e o lipsă de respect față de el! El a făcut o minune și tu îi oferi un salariu mai mic? Dacă ei au dat bani pentru niște jucători, de ce n-au bani și pentru un antrenor? 

Șumudică a potențializat foarte mult jucătorii de acolo, inclusiv români. A luat echipa de la retrogradare și a făcut-o să se bată la titlu, mi se pare o minune! De asta spun că mi se pare lipsă de respect ce a făcut președintele. El a făcut lucruri mari pentru echipă, e ceva incredibil! În Turcia, se vorbea mai mult de Șumudică decât de antrenorii lor”, a declarat Geraldo. 

Geraldo: „Șumudică a ridicat nivelul, nu-l văd în România”

În ceea ce privește viitoarea destinație a tehnicianului, Geraldo e sigur că nicio echipă din România nu și-l poate permite în prezent pe Marius Șumudică.

„Cred că poate merge în Arabia Saudită, dar poate merge și în Turcia. E unul dintre antrenorii cu posibilități să antreneze prin Europa. Nu-l văd în România, cred că niciun club din România nu mai poate plăti un asemenea antrenor, el deja a ridicat nivelul. Trebuie să continue în străinătate”, a afirmat Geraldo Alves, la GSP Live. 

51 de meciuria avut Marius Șumudică pe banca lui Gaziantep, pe care a pregătit-o în perioada iunie 2019 - ianuarie 2021. A câștigat 20 de partide, a remizat de 19 ori și a pierdut 12 confruntări

Declarația prin care Marius Șumudică i-a enervat pe turci:

O voi suna pe soția mea să-mi trimită bani. Nu pot accepta un salariu cu 10 la sută mai mic, pentru că am plătit din buzunarul meu 80.000 de euro prime jucătorilor, fiind plăcerea mea. Și apoi, președintele vine și-mi spune că dacă o faci pentru jucătorii tăi, de ce nu și pentru mine? Eu așa nu pot lucra, am refuzat oferta și am plecat. Asta e recompensa pentru succesul meu? Salariul meu e, ca să se știe, de 600.000 de euro
Marius Șumudică

Citește și alte știri de actualitate:

EXCLUSIV Dennis Man, ca pe vremea Ghetelor de Aur! Devine cel mai bun de după '89?EXCLUSIV Atenție, Dennis Man » Fratele unui jucător de la Parma avertizează: „Nu știu cât de bine ar fi să vină aici, eu îl văd în altă parte”

Bătaie în platoul unei emisiuni din România. „Te fac varză!„ Echipa de producție a intervenit imediat

Libertatea

Playtech: Anunțul ȘOCANT făcut de George Simion, chiar ieri. E ireal ce se întâmplă cu partidul AUR
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă