EXCLUSIV Diana Şoşoacă, prima reacţie după excluderea din AUR: „Sorin Lavric a ţinut cu USR şi mi-a închis microfonul, pentru că mi-am permis să-i fac criminali”

2 luni in urmă 1

„Nu eu m-am luat, ei s-au luat. De la mai multe, ultima fiind declaratia politica de azi, cand domnul Sorin Lavric a tinut cu USR si a tinut sa mi se inchida microfonul, pentru ca mi-am permis sa ma opun celor de la guvernare, pentru ca nu mai suntem in campanie electorala si trebuie sa cer voie pentru discursurile mele.

Adica sa incalc Constitutia, m-a bufnit si rasul. Mi-a reprosat ca mi-am permis sa-i fac criminali. Pai m-au intrrupt exact cand prezentam efectele adverse ale vaccinului Pfeiser, de pe site-ul lor, unde spune ca acetse efecte, 70% sunt la femei, care pot ramane sterile. Deci se ataca matricea nationala.

Stiu cum functioneaza sistemul, stiu cine abuzeaza. Apoi a mai fost o problema cand am oprit mafia adoptiilor si am oprit 5 copii de la adoptii ilegale. Foarte multa lume m-a amenintat. Dintre colegii mei nu, doar au mustacit si au spus ca trebuie sa inteleg ca asa este politica. Atentie, nu George, George e un om foarte ok.

Dar domnul Lavric a avut un limbaj absolut de maidan si chiar a ridicat mana la mine. I-am spus”cine esti tu sa iti permiti sa ridici mana la mine”. „, a spus Diana Şoşoacă la România TV.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă