EXCLUSIV Diana Şoşoacă: „Eu şi acum sunt la o petrecere. Nu spun unde, dar SRI ştie, că erau coadă după mine”

1 lună in urmă 20

Diana Şoşoacă susţine că rudele lui Nelu Ploieşteanu au făcut exact ceea ce ea îi sfătuieşte de luni de zile pe toţi aparţinătorii victimelor şi spune că protocolul prin care morţii de Covid sunt duşi direct la groapă încalcă dreptul la religie al românilor.

„Imi placea foarte mult de domnul Nelu Ploiesteanu, mai ales ca mergeam des la restaurantele unde canta. Eu si acum sunt la o petrecere, nu spun unde, dar SRI stie, ca erau coada dupa mine. Rudele lui Nelu Ploiesteanu au respectat intru totul sfaturile pe care eu le dau de luni de zile celor carora le mor rudele de asa zisul virus. O sa vedeti ca peste tot, pe toate certificatele sunt trecute mai multe cauze ale decesului, iar SARS-COV este abia printre ultimele. Se incalca dreptul la religie, pentru ca noi ne inmormantam mortii dupa 3 zile, evreii pana la apusul soarelui, fiecare cult are traditii pe care si le respecta.

Diana Şoşoacă, despre felul cum sunt trataţi morţii de Covid: „Nici câinii călcaţi pe stradă nu-i duci aşa la groapa comună”

Protocolul respectiv nici macar nu a fost publicat in vreo lege, in Monitorul Oficial, asa ca acel protocol este nul si nelegal. Mai mult, nu avem declarata epidemie la nivel national nici macar acum. Ordinea e foarte clara, declari epidemia si doar daca in urma anchetelor epidemiologice reiese. Ancheta se face pe teren, nu din birou, adunand datele RT-PCR. Noi nu avem centre de testare in fiecare judet sau oras. Bucurestiul aduna teste de peste tot, apoi ni se spune ca avem incidenta de 7 sau nu stiu cat.

Familia lui Nelu Ploiesteanu a facut foarte bine, a formulat plangere penala si a cerut autopsie si test toxicologic. Numai acolo iese cu ce substante l-au tratat si o sa vedeti ce cumul de substante care duc la scaderea sistemului imunitar, iar in cazul celor mai slabi duce la deces. Eu nu spun ca medicii sunt vinovati, ci pentru linistea familiei si dreptul la inmormantare crestineasca sa se faca aceste teste. E un om care a decedat, ii respecti onoarea si dupa moarte. La Buzau am aratat ca decedatii de covid se baga in doi saci, care au si manere. Pai ce am ajuns, ca nici cainii calcati pe strada nu-i duci asa la groapa comuna.”, a spus Diana Şoşoacă la România TV, într-o intervenţie telefonică în emisiunea lui Victor Ciutacu.

Citeşte şi: Codrin Ştefănescu, în vizită „la vorbitor”: Ne-am amintit cum băteam noi țara, de la un capăt la altul”

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă