EXCLUSIV | Dan Puric, sfâşiat de durere după moartea lui Victor Socaciu. „A plecat spre Domnul un mare român”

3 săptămâni in urmă 28

Într-o intervenţie telefonică la România TV, Dan Puric a mărturisit că este în stare de şoc după ce a aflat că Victor Socaciu a murit.

„Ce poţi să pui în faţa acestei pierderi ireparabile? Ştiu că mi-a murit un mare prieten, în acelaşi timp a plecat spre Domnul un mare român, un mare artist, o mare conştiinţă a acestui popor şi care va lăsa un gol imens şi în arta românească.

Anul trecut pe vremea asta şi cu ocazia asta, România TV şi Antena 3 au fost singurele posturi care au găzduit emisiunile pe care le-am făcut împreună cu Victor Socaciu despre sărbătorile de iarnă, cu ocazia Marii Uniri. Ne-aţi primit. Vă mulţumim.

Ştim că n-a murit singur. Alături i-a fost soţia, o femeie excepţională. Ştiu că Victor va rămâne în conştiinţa acestui popor pentru că l-a iubit enorm de mult. Prietenia noastră a fost întotdeauna parafată de dragostea pentru acest popor român.

Un om cu esenţă puternică care va lăsa un gol în artă. Victor a fost un român de la un capăt la altul”, a declarat Dan Puric, în direct la România Tv.

Citeşte şi: Ultimul mesaj al lui Victor Socaciu înainte de a muri. Îndrăgitul artist s-a stins în zi de mare sărbătoare

Victor Socaciu a murit la vârsta de 68 de ani, pe 27 decembrie. Medicii nu au mai putut face nimic. Artistul se afla internat în spital de o lună de zile.

Interpretul de muzică folk Victor Socaciu fusese internat, în luna septembrie, de urgență la Spitalul Clinic de Nefrologie ”Carol Davila” din București.

Citeşte şi: Victor Socaciu a murit. Marina Almăşan: Drum lin, spre stele, unde îți doresc să-ți găsești pacea și liniștea

Artistul, care a suferit un transplant de rinichi în urmă cu trei ani, avea probleme renale. Artistul sufereă și de diabet, dar a fost infectat și cu COVID-19, în luna aprilie 2021, fiind internat timp de 3 săptămâni. Artistul ar fi contractat virusul chiar în timpul festivalul folk de la Breaza, care a avut loc în primăvară. Deși s-a desfășurat online, la festival au fost prezenți și spectatori.

Citeşte şi: Victor Socaciu a murit la 68 de ani! Artistul avea probleme după transplantul de rinichi!

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă