EXCLUSIV. CSM Târgoviște își aduce antrenor de cinci stele!

1 lună in urmă 9

CSM Târgoviște s-a despărțit de curând de antrenorul sârb Dragan Nesici, cel care a lăsat însă echipa dâmbovițeană pe primul loc în Divizia A, la egalitate de puncte cu campioana Volei Alba Blaj. Oficialii echipei din Târgoviște au rupt înțelegerea cu Nesici după ce echipa a pierdut în semifinalele Cupei României și a ratat astfel trofeul.

Giovanni Caprara a câștigat Liga Campionilor și e de patru ori campion în Italia

Echipa dâmbovițeană a reușit să-l convingă pe unul dintre cei mai valoroși antrenori din lume să vină să antreneze în România. Este vorba de tehnicianul italian Giovanni Caprara (58 de ani), cel care are o carte de vizită impresionantă. Caprara a antrenat echipe naționale precum Rusia, Olanda, Grecia sau Azerbaidjan, dar și echipe de club de top: Foppapedretti Bergamo, Despar Perugia, Asystel Volley Novara, Eczacibasi Istanbul, Pomi Casalmaggiore sau Bisonte Firenze.

La Istanbul, Caprara a avut cel mai valoros rezultat, câștigând Liga Campionilor cu echipa turcă în 2015, dar și Campionatul Mondial al cluburilor. Este de patru ori campion al Italiei, cu Bergamo (1999, 2004)Villa Cortese (2013) și Piacenza (2014). Mai are în CV trei cupe ale Italiei, 5 Supercupe, dar și Cupa CEV, câștigată tot cu echipa din Bergamo. Ultima echipă antrenată este naționala Olandei, pe care a încercat să o califice la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Nu a reușit însă. Caprara va avea drept obiectiv, la Târgoviște, câștigarea campionatului, pe care echipa dâmbovițeană nu a reușit să și-l adjudece.

100.000 de eurova câștiga pe sezon la Târgoviște italianul Giovanni Caprara, fiind cel mai scump antrenor din sportul românesc

CSM Volei Alba Blaj este din nou într-o finală europeanăGabriel Cherebețiu, românul nominalizat pentru Hall of Fame: „Cele mari satisfacții le-am avut ca jucător"

Mărturie șoc despre crimele de la Oneşti! Ce plan ar fi avut soţia ucigașului

Libertatea

Playtech: Oana Zăvoranu, în doliu. Drama cu care buneta trăiește în suflet s-a aflat acum. Primele ei declarații dureroase
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă