EXCLUSIV Craiova să mai aștepte! Cel mai bun atacant al Ligii 1 le-a întors spatele oltenilor: „Semnează mâine cu noi”

1 lună in urmă 2

Veste proastă pentru CS Universitatea Craiova. Cephas Malele, una dintre revelațiile campionatului, va continua la FC Argeș. Oltenii sperau să își întărească ofensiva cu vârful care a marcat 10 goluri în acest sezon pentru piteșteni.

Viorel Tudose: „Malele va semna cu FC Argeș, 100%”

„Malele a fost, este și va fi jucătorul lui FC Argeș. Într-adevăr, CFR, Steaua și Craiova îl vor, îi fac joc de glezne, dar la FC Argeș tentativa este de a deveni una dintre forțele campionatului. Și așa va fi. Nu ne gândim la câștiguri financiare pe termen scurt și mediu, avem bani suficienți să îl ținem pe Malele. Probabil că cel târziu mâine se va semna contractul cu Malele.

Malele este un jucător pe care noi l-a descoperit în toamnă. Se antrena singur, bine, cu antrenor personal prin Portugalia. A înțeles atunci că FC Argeș i-a întors o mână, urmează ca acum el să reîntoarcă serviciul. 100% va semna cu FC Argeș, nu există niciun dubiu. Avem o ofertă pe Malele, dar nu discutăm despre acest lucru.

Malele va pleca de la FC Argeș fără niciun fel de rețetă financiară, peste 1 sau 2 ani. Campionatul viitor îl veți vedea tot în alb-violet. Va semna o prelungire pe doi ani”, a declarat Viorel Tudose la GSP live. 

400.000 euroeste cota de piață a lui Malele, pe Transfermarkt.com

Vestea anunțată de sponsorul piteștenilor cu siguranță nu le va pica bine celor de la Universitatea Craiova, interesați de serviciile elvețianului. Oltenii sperau ca Malele să nu semneze prelungirea contractului cu FC Argeș, scadent la finalul acestui sezon, astfel încât să îl aducă gratis la vară. Atacantul cu origini angoleze a tervigersat prelungirea înțelegerii, dar până la urmă a acceptat propunerea echipei din Trivale. 

Citește mai multe știri din Liga 1:

Umbra lui Cortacero în „Ștefan cel Mare” le pune bețe în roate fanilor! Urmează o săptămână decisivă pentru DinamoCFR Cluj, deja cu gândul la derby-ul cu FCSB: „Urmează meciul anului”

Cu ce se ocupă în Anglia Larisa, fosta soție a lui Alin Oprea. Serviciile sale nu sunt deloc ieftine

Libertatea

Playtech: BOMBĂ! Florin Călinescu s-a dat de gol. Ce jurat are cel mai mare salariu la Românii au Talent
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă