EXCLUSIV Cortacero vrea să revină la Dinamo, dar are probleme cu legea: dat în judecată în Spania și evacuat din Londra

1 lună in urmă 1

Joi este o zi importantă pentru suflarea dinamovistă. Se judecă speța lui Pablo Cortacero, care i-a dat în judecată pe cei din conducerea actuală a clubului, susținând că a fost îndepărtat abuziv de la șefia grupării, acolo unde era președintele Consiliului de Administrație cu drept de semnătură, atât la contracte, cât și în relația cu băncile.

Cazul se va judeca la Tribunalul București, „câinii" se tem că spaniolul va fi repus în drepturi, mai ales că el a amenințat că nu va renunța la acțiuni, chiar dacă nu a mai băgat un ban din august 2020. Spaniolul și-a anunțat prezența la proces, așa cum au transmis și membrii DDB, care vor să protesteze în public!

Cortacero, datorează sume derizorii

Cortacero vrea să fie numărul 1 la Dinamo, cu toate că a creditat clubul cu jumătate de milion de euro, nu renunță la acțiuni, chiar dacă are datorii umilitoare! Sursele Gazetei Sporturilor au confirmat faptul că Don Pablo a fost dat în judecată, la rândul său, în țara sa de baștină, pentru neplata unor onorarii în Spania. 

Nu este vorba de o sumă mare, având în vedere despre un om care vrea să fie conducătorul lui Dinamo, cel ce aduce și produce bani pentru gruparea din Ștefan cel Mare. Sursele GSP au vorbit despre suma de 16.000 de euro. Iar procesul a fost intentat de către avocați cu care a lucrat ibericul. 

Pablo Cortcaro zice că vine cu specialiști

„Mai mult, Cortacero a fost umilit și la Londra! A ajuns să fie evacuat pentru neplata câtorva lire sterline din sediul pe care îl avea în metropolă, respectiv o căsuță poștală", au explicat sursele GSP. Cu toate aceste probleme financiare cu care se confruntă, Cortacero nu are de gând să renunțe la Dinamo. 

„Având în vedere situația nefericită în care a fost scufundat clubul de luni zile, după uzurparea puterilor la care am fost supuși și văzând situația lamentabilă actuală a acestuia în ceea ce privește managementul sportiv, economic și administrativ, comunic că în următoarele zile voi fi prezent în București, împreună cu profesioniștii mei din grupul de lucru, pentru a recâștiga controlul absolut al clubului în toate departamentele, pentru a lua decizii importante și să îndeplinesc toate obligațiile financiare și profesionale ale acestora pentru a aduce din nou FC Dinamo București 1948 în locul pe care îl merită să fie", a explicat ibericul într-o scrisoare de presă adresată Fanatik

„Cortacero trebuia să aducă 3 milioane de euro la Almeria”

Gică Craioveanu a povestit că are cunoștință de faptul că Pablo Cortacero a mai fost aproape de a prelua, în trecut, un club din Spania. Almeria a evoluat şi în prima ligă în urmă cu şase sezoane, iar acum este foarte aproape de a reveni pe prima scenă a fotbalului spaniol. 

„Ştiam de mult de Cortacero şi singurul care m-a ascultat a fost Cornel Dinu. I-am spus lui Mister că nu este ce trebuie. Cortacero a vrut să cumpere şi Almeria pe timpuri şi trebuia să aducă o garanţie de 3 milioane de euro şi nu a adus-o. La el m-am aşteptat la ce e mai rău şi uite că s-au adeverit vorbele mele. Dinamo e un club cu o istorie în spate, un club puternic în fotbalul nostru, dar a intrat pe mâinile unui neica nimeni", a spus Gică Craioveanu pentru TV Telekom Sport.

VIDEO Mario Nicolae, dezvăluiri despre negocierile cu Pablo Cortacero și Contra; „ De la început am fost sceptic”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Șefii lui Dinamo se tem de noi datorii din cauza lui Cortacero: „Te poți aștepta la asta”Florin Prunea, discurs dur către Cortacero și planul său: „E o «săgeată»! La Dinamo e vorba de înșelăciune și fals în acte! Să fie luat de pe aeroport”

Băiat român de 14 ani sedus de vecina care-i putea fi mamă. Ce s-a întâmplat

Libertatea

Playtech: Mircea Lucescu, scandal uriaș în Ucraina. Ce a pățit antrenorul român: e fără precedent în istorie
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă