EXCLUSIV Constantin Budescu ar fi putut ajunge departe: „Un Budescu muncitor ar fi fost la Atletico Madrid”

1 lună in urmă 2

Constantin Budescu este privit drept unul dintre cei mai talentați jucători români ai generației sale. Deși a avut în multe sezoane un număr important de goluri și pase de gol, „Budi” nu a reușit să facă pasul la o echipă importantă din străinătate. Costel Lazăr, în trecut oficial la Astra, iar în prezent la Petrolul, pune acest lucru pe seama lipsei efortului lui Budescu.

Costel Lazăr: „Din păcate, Budescu s-a mulțumit cu destul de puțin”

„Budescu e un jucător aparte, foarte talentat, cu potențial foarte mare. Când vrea el, face un efort deosebit, dar, din păcate, este un jucător care s-a mulțumit cu destul de puțin din punct de vedere al efortului. Ca realizări el a avut destule, dar în opinia mea putea mult, mult mai mult. Pe un Budescu muncitor cred că îl vedeam la Atletico Madrid, în campionatul Spaniei. 

Un jucător sclipitor, cu execuții, știința jocului, tot ce îi trebuie unui jucător în teren. Efortul a fost cel care a făcut ca el să nu joace mai sus. Sau poate comoditatea. Cel care a reușit cel mai mult acest lucru (n.r. - să îl capaciteze pe Budescu) a fost Marius Șumudică, când i-a avut în tandem pe Budescu și Alibec și erau jucători care făceau diferența”, a spus Costel Lazăr la GSP Live. 

În prezent, Constantin Budescu evoluează la Damac Club, în Arabia Saudită. A mai jucat în Golf și la Al Shabab, precum și în China, la Dalian Professional. Acestea au fost singurele experiențe ale mijlocașului român în străinătate. În România, Budescu a jucat la Petrolul, Astra și FCSB.

În iunie 2019, punctul de vârf al carierei sale, Budescu era cotat la 4 milioane de euro de Transfermarkt.

Emisiunea integrală cu Costel Lazăr:

Citește mai multe știri din GSP Live:

Conducător din Liga 1, răspuns ULUITOR pentru antrenorul care a cerut transferuri: „Să dau bani pe jucători? Mai bine pe c***e!”Un fotbalist care a luat 3 titluri cu FCSB, aproape de un moment tragic: „N-am mai simțit mâinile și picioarele”

Ce s-a ales acum de Elena Cârstea, la 14 ani de când a părăsit România definitiv. „Am rămas fără dinți.„ Anunțul dureros al artistei

Libertatea

Playtech: Diana Șoșoacă, UMILITĂ în ultimul hal la TV. Un jurnalist celebru a explodat: 'O nesimțită ordinară sunteți!'
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă