EXCLUSIV | Conducerea „câinilor”, pusă la zid în cazul Gueye: „Nu trebuia iertat din prima”

2 luni in urmă 1

Gueye Gueye

Senegalezul depistat pozitiv la cocaină la testul efectuat după meciul cu FCSB din Cupa României a mai avut un derapaj extrasportiv înaintea respectivului moment. 

LUNI, 15 MARTIE 2021, 11:03

SURSĂ: realitateasportiva.net

AUTOR: Realitatea Sportiva

A postat niște imagini pe rețelele de socializare înconjurat fiind de două domnișoare la o petrecere privată. În timpul filmărilor, atacantul înjură clubul la care evoluează, stârnind mânia fanilor din DDB, dar și a tuturor suporterilor dinamoviști.

Cu toatea acestea, fotbalistul de 31 de ani nu a fost exclus din lot și astfel s-a ajuns la episodul controlului doping pe care Gueye l-a picat pe 10 februarie. Iar Cristi Pulhac amendează decizia luată la vreme de factorii de decizie din Ștefan cel Mare.

„El nu trebuia iertat din prima, nu este un jucător care să își dea interesul pentru club. Nu are cum să fie atașat de culorile roș-albe, pentru că nu și-a făcut junioratul acolo dar trebuie sa fii profesionist.

Și eu când am fost la altă echipă mi-am dat interesul, pentru că oamenii își dau seama dacă pui sau nu suflet. Dacă se lua inițiativa desfacerii contractului nu se mai ajungea la situația asta. Dinamo nu avea nevoie de așa ceva. Și așa fotbalul nu mai este ce a fost, de ce trebuie să ieșim din nou în față cu astfel de situații?”, a fost reacția lui Cristi Pulhac, în exclusivitate în emisiunea Realitatea Sportivă. 

Vezi mai multe detalii pe realitateasportiva.net. 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă