EXCLUSIV Cine e jucatoarea de tenis suspectata ca s-a dat accidentata pentru a nu veni la Fed Cup

1 lună in urmă 48

Lotul Romaniei de Fed Cup pentru confruntarea cu Italia din acest weekend a fost unul decimat de accidentari, dar si de cateva decizii curioase ale Monicai Niculescu.

Pentru confruntarea cu Italia din weekend, Romania are doar patru jucatoare: Mihaela Buzarnescu, Irina Bara, Gabriela Ruse si Monica Niculescu, ultima fiind si capitanul echipei.

Convocate initial, Simona Halep si Patricia Tig au declarat forfait din cauza unor accidentari, iar Irina Begu su Jaqueline Cristian n-au fost selectionate nici macar dupa abandonul Simonei si al Patrciei.

Mai mult decat atat, se pare Patricia Tig nu are probleme de ordin medical, asa cum s-a transmis prin intermediul FRT. Dovada? Ea va juca de luni la turneul de la Istanbul, unul foarte important pentru jucatoarea noastra.

Tig a castigat anul trecut la Istanbul si daca nu va avea o performanta foarte buna pe zgura de la Istanbul si anul acesta va pierde multe locuri in clasamentul WTA.

Romania - Italia se joaca fara spectatori, in zilele de vineri, 16 aprilie, de la ora 15.30, si sambata, 17 aprilie, de la ora 14.00, toate meciurile urmand a fi transmise in direct la TV, Digi Sport fiind producatorul acestei competitii.

Partida are loc in Play-off-ul Billie Jean King Cup by BNP Paribas, noul nume sub care se va desfasura Fed Cup.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă