EXCLUSIV Ce se întâmplă cu emisiunea lui Dan Capatos. De ce nu mai apare la Antena 1, de fapt

1 lună in urmă 1

Una dintre cele mai longevive vedete autohtone de televiziune, Dan Capatos, nu a mai revenit pe micile ecrane în această săptămână, deşi serile de luni, marţi şi miercuri sunt ale lui, prin tradiţie. Absenţa prezentatorului show-ului nocturn ”Xtra Night Show”, de la Antena 1, nu a trecut neobservată, aşa că au apărut deja zvonuri privind un posibil divorţ între cele două părţi. Iată ce ne-au declarat, în exclusivitate pentru PlayTech.ro, surse din Antena 1.

”Numai scandalurile pot ţine oamenii treji, în faţa televizoarelor”

În cele 25 de sezoane, de când se află la pupitrul emisiunii „Un show păcătos”, realizată între 2007 şi 2016, şi mai apoi redenumită, în ianuarie 2017, „Xtra Night Show”, Daniel Capatos nu a absentat niciodată nemotivat la întâlnirea cu publicul. Iar când a ajuns pe patul de spital, în ianuarie 2019, din cauza unei enterocolite, actorul Cătălin Bordea, cu care face o echipă pe cinste, l-a înlocuit cu succes.

Cei doi, care sunt și buni prieteni, duc o luptă grea pe audiențe, cu atât mai mult cu cât emisiunea se difuzează târziu, în noapte.

”În cazul meu, tabloidizarea a venit firesc şi are o explicaţie extrem de simplă. În creierii nopţii, când îmi încep eu emisiunea, numai subiectele interesante, oamenii extravaganţi, eventualele scandaluri sau discuţiile aprinse pot ţine oamenii treji, în faţa televizoarelor”, povestea Daniel Capatos, într-un interviu.

Cum, însă, după Sărbători, Capatos nu a mai revenit pe micul ecran, fanii lui fac au început să facă tot felul de pronosticuri, unii dintre ei fiind fermi convinși că, la vreme de pandemie, show-ul lui ar fi fost scos din grila din programe a postului Antena 1.

”Au fost ceva discuţii uzuale pe contract”

Reporterii PlayTech.ro au aflat, în exclusivitate, de la surse bine informate, din trustul Intact, din care face parte postul Antena 1, care va fi soarta celebrului show tv, care aduce postului Antena 1 audiențe lăudabile.

”Au fost ceva discuţii uzuale, pe contract, reluate, ca de obicei, cu ocazia reînnoirii înţelegerii bilaterale. Acum se poate vorbi de o mică întârziere a calendarului. Dar cu puţină şanse, lucrurile ar putea reintra în normal de săptămâna viitoare, cel mai probabil de luni, 11 ianuarie”.

Dacă negocierile vor decurge bine, Dan Capatos vă va invită din nou la show-ul lui, în care vor fi ”tocate” scandalurile zilei, iar invitații, nume cunoscute din lumea mondenă, vor reveni cu povești tulburătoare.

The post EXCLUSIV Ce se întâmplă cu emisiunea lui Dan Capatos. De ce nu mai apare la Antena 1, de fapt appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă