EXCLUSIV Caz unic în fotbalul românesc » Antrenor demis și înlocuit cu fiul primarului: „Mi-au trimis rezilierea prin poștă”

1 lună in urmă 2

Verdeș a simțit riscurile meseriei pe propria-i piele, chiar la final de 2020. Antrenor în Liga 3, la Vedița Colonești (locul 2 în Seria 6 la finalul turului), el a fost înștiințat în pauza de iarnă, prin poștă, că nu va mai fi la conducerea echipei la reluarea campionatului. Motivul? Urma să afle că va fi înlocuit cu Mircea Stan (fost fundaș la U Cluj, Farul sau FC Argeș), nimeni altul decât fiul lui Nicolae Stan, primarul comunei Colonești.

Bobi Verdeș: „Am primit rezilierea prin poștă”

Invitat joi dimineață la GSP Live, Bobi Verdeș a relatat cu lux de amănunte cum a decurs „divorțul” neașteptat dintre el și Vedița Colonești, formație pe care a lăsat-o pe loc de „baraj”.  

„Am fost la Vedița Colonești în turul campionatului. Din păcate, am întrerupt colaborarea. Mai bine spus, primarul a decis să-mi rezilieze unilateral contractul, după un parcurs foarte bun al nostru. Am terminat turul campionatului pe locul 2, loc de baraj. 

Au intervenit anumite discuții cu primarul înainte de sfârșitul turului, iar în vacanță mi s-a transmis să renunț. Mi-au trimis rezilierea prin poștă, pur și simplu. Am vorbit cu președintele, mi-a zis că așa a decis Consiliul. Consiliu care înseamnă primarul. El a decis.

Probabil s-a speriat că suntem la promovare și nu sunt condiții la Colonești pentru Liga 2. Și eu am rămas suprins. Cu băiatul domnului primar, am fost coleg la FC Argeș (n.r - Mircea Stan). Am aflat apoi că el venea pe la meciuri, vorbea tot timpul echipa de rău.”, a declarat Bobi Verdeș, la emisiunea GSP Live. 

Mircea Stan, în perioada în care juca la FC Argeș

Mircea Stan, în perioada în care juca la FC Argeș

Primăria din Colonești, tot în familie

Poreclit „Bulă” de oamenii din comuna olteană de 2.000 de suflete, primarul PSD-ist Nicolae Stan a mai făcut o mișcare misterioasă. În 2018, a denumit stadionul din Colonești „Mircea Stan”, după numele fiului. Mircea e născut la București, în timp ce Nicolae Stan e originar din Ialomița. 

Interesant este că primăria din Colonești e o afacere de familie. Conform olt-alert.ro, Nicolae a fost edil între 1990 și 2008, când a devenit deputat. În 2012, Mircea, fiul său, a fost ales primar în Colonești, pentru ca în 2016 să-i predea ștafeta tatălui său. 

Nicolae Stan, actualul primar din Colonești

Nicolae Stan, actualul primar din Colonești

Echipa Vedița Colonești a fost înființată în timpul mandatului lui Mircea Stan și activează în prezent în cel de-al treilea eșalon.

Verdeș s-a „fript” și la Slatina

Situația nefericită de la Colonești n-a fost singura experiență care i-a lăsat un gust amar lui Bobi Verdeș. În 2019, imediat după ce a promovat cu CSM Slatina în Liga 3, acesta a primit o propunere șocantă din partea conducerii. 

„Câștigasem toate meciurile la Slatina, am avut un singur egal. Singurul eșec a venit în Cupa României, cu Dunărea Călărași, care era antrenată de Dan Alexa. Promovaserăm în Liga 3 și, când am mers să semnez prelungirea, mi s-a pus în față un contract de antrenor secund. Am rămas prost. Am înnebunit, nu-mi venea să cred! 

Mihăiță Ianovschi (n.r. - actualul antrenor al lui FC Argeș) a fost adus principal. Mi-am luat bagajul și am plecat. Nu puteam să rămân antrenor secund, după ce avusesem doar victorii pe linie”, a declarat Bobi Verdeș. 

În vârstă de 40 de ani, Bobi Verdeș le-a antrenat până acum pe CSM Slatina (2018-2019) și Vedița Colonești (2019). A mai fost „secund” la Inter Olt Slatina (2015-2016) și Flacăra Horezu (2017-2018).

Citește și alte știri de actualitate: 

EXCLUSIV „«Hagi», ce ai făcut azi-noapte?” » Episod memorabil cu Ionuț Luțu: „Eu eram preotul, iar el se spovedea”FC Argeș, trei achiziții într-o zi » Fotbaliștii au fost prezentați oficial

Mircea Radu a plecat din țară după și-a dat demisia din TVR. Incredibil cu ce se ocupă acum

Libertatea

Playtech: ULUITOR! Mircea Badea, anunț de ultimă oră despre vaccinare. I-a ȘOCAT pe toți
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă