EXCLUSIV Borcea crede în Dinamo: „Nu se va întâmpla asta!” » Lasă o portiță deschisă pentru revenire

2 săptămâni in urmă 2

Roș-albii trăiesc cu rușine și cu ciudă, cu nervi și cu frisoane. Astăzi, în urmă cu 37 de ani, un mare Dinamo, cum se laudă suporterii cu trecutul, din care făceau parte Mulțescu, Augustin, Rednic, Țălnar, Orac și Moraru, semna calificarea, 1-0 în URSS cu Dynamo Minsk, pentru a ajunge în semifinalele CCE. Prima echipă românească ce atingea o astfel de fază, cea mai importantă bornă continentală pentru „câini".

Cristi Borcea: „Mă doare ce a ajuns Dinamo”

O parte a suflării dinamoviste speră în revenirea lui Cristi Borcea la clubul din Ștefan cel Mare, fie el, fie prin intermediul fiului său cel mare, Patrick. 

Cei de la Fanatik susțin că ar putea să atragă și alți oameni de afaceri la gruparea ce se luptă cu supraviețuirea, inclusiv cu Dumitru Nicolae, patronul de la „Niro Grup", care are diverse afaceri în domenii multiple, inclusiv construirea unui complex de apartamente de lux în zona stadionului Dinamo. Borcea a rămas ferm pe poziții.

„Exclus. Mă uit din afară, cu detașare, la meciurile lui Dinamo, chiar dacă mă doare ceea ce a ajuns echipa, apoi clubul. Nici eu, nici Patrick nu vom fi în fotbal. Până nu se face noul stadion, nimic! Am declarat asta într-un interviu în Gazeta Sporturilor în octombrie 2018, nu am uitat, sunt cât se poate de explicit, da? 

Mi-a ajuns, da! Mi-a ieșit pe nas chestia asta cu fotbalul și cât au suferit copiii, familia. Pentru mine, ei sunt cei mai importanți. Dinamo se poate salva fără Borcea! Sunt sigur că nu va retrograda, îi doresc tot binele din lume", a reacționat Borcea pentru GSP.RO.

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Dănuț Lupu, nemilos cu jucătorii lui Dinamo: „Nu sunt fotbaliști, sunt altceva!” + Avertisment pentru fani: „Vin alte datorii din urmă şi trebuie plătite”EXCLUSIV Ionuț Negoiță, atac la adresa antrenorilor lui Dinamo: „Voiau să bage numai răsuflați! Îi forțam să bage tineri"

De când a renunțat la tv, actorul face tot ce îi stă în putere pentru a-și întreține familia. Ce s-a ales acum de renumitul actor, Emil Mitrache: „Altă soluție nu am!” Nu mai face nici taximetrie

Libertatea

Playtech: BOMBĂ! Diana Șoșoacă, tentativă de asasinat! Ce a pățit senatoarea este halucinant
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă