EXCLUSIV Blestemul COVID-19 lovește din nou la SCM Rm. Vâlcea » Meciul cu Borussia Dortmund s-a amânat!

4 luni in urmă 14

Situație foarte grea pentru SCM Rm. Vâlcea. La ultima testare a lotului vâlcean, înaintea partidei cu Borussia Dortmund, trei jucătoare și un membru al staffului au fost descoperiți cu coronavirus. Sunt două jucătoare din primul 7. Este vorba de extrema dreapta Marta Lopez și de pivotul Maren Aardahl, plus portarul de rezervă Diana Ciucă. Pe lângă cele trei handbaliste a mai fost testat și directorul sportiv Marian Joița.

Dortmund venea cu charterul!

Clubul vâlcean a înștiințat Federația Europeană de Handbal vineri seara, imediat ce a sosit rezultatul testelor de la Timișoara. EHF a decis ca meciul să fie amânat. Borussia Dortmund urma să aterizeze sâmbătă dimineața, la Sibiu. Delegația germană închiriase un charter pentru deplasarea în România. Nemțoaicele au ales această soluție, mai costisitoare, tocmai pentru că s-au speriat de situația pandemică din România.

Al treilea meci cu mari probleme

SCM Rm. Vâlcea e a treia oară când este lovită de ghinion înaintea unui meci de Liga Campionilor. Cu Odense, Vâlcea nu le-a putut folosi pe Kristina Liscevici și Mireya Gonzalez. Meciul a avut, totuși, loc, dar româncele au pierdut. Apoi, înaintea jocului cu Podravka, de pe teren propriu, la Vâlcea au apărut alte cazuri din interiorul și de lângă echipă. Au căzut atunci în "capcana" coronavirusului președintele clubului, Florin Verigeanu, antrenorul cu portarii Ildiko Kerekeș Barbu, dar și alte persoane din administrația clubului. EHF a decis să amâne partida. Acum, e a treia oară când SCM nu poate juca.

Vâlcea mai are și alte bătăi de cap, pentru că joi, 29 octombrie, la Sf. Gheorghe, e programat al doilea turneu în competiția internă. Se vor juca atunci 4 etape din Liga Florilor, iar FRH, e singura federație din Europa care a decis că, o echipă care nu se prezintă la meciuri, va pierde cu 10-0! Așa s-a ajuns că au fost formații care au venit la meciuri cu 8 jucătoare, cazul Activ Ploiești în disputa cu Dunărea Brăila!

Bătută de Sporting Lisabona, Dinamo s-a răzbunat pe CSM București! A 10-a victorie pentru ”dulăi”DINAMO - SPORTING LISABONA 25-27. „Dulăii” au pierdut la debutul în EHF European League!

După ce le-a omorât mama, un bărbat din Bacău l-a obligat pe unul din copiii femeii să participe la uciderea unuia dintre frați. Modul cumplit în care l-au omorât

Libertatea

Playtech: Gabriela Firea, UMILITĂ de toți bucureștenii după această imagine. Detaliile șocante au fost observate și de Nicușor Dan
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă