EXCLUSIV Anunț de ultimă oră în Italia: „Parma l-a luat pe Man” » Gigi Becali: „Duceți-vă duminică în Italia să-l vedeți!”

1 lună in urmă 4

UPDATE, ora 19:40 » Salariu uriaș pentru Dennis Man

Potrivit informațiilor Gazetei, Dennis Man va semna un contract valabil pe 5 sezoane și jumătate cu Parma. Cel mai bun fotbalist român al anului 2020 ar urma să încaseze 900.000 de euro/sezon, dublu decât Valentin Mihăilă!

UPDATE 19:35 » Gigi Becali, noi detalii despre transferul lui Man

La o oră distanță, Becali a făcut o nouă declarație pentru GSP.ro: „Duceți-vă duminică la Parma să-l vedeți pe Man!”. Duminică, Parma evoluează în deplasare la Napoli (ora 19:00).

UPDATE 19:20 / Alfredo Pedulla: „Operațiunea Man la Parma e gata!”

Alfredo Pedulla, expertul celor de la SportItalia și unul dintre cei mai apreciați jurnaliști sportivi din Peninsulă, scrie că „Operațiunea Man la Parma e gata!”. Pedulla susține că se va trece curând la semnarea actelor oficiale.

Dennis Man, tot mai aproape de Parma

Prin intermediul lui Giovanni Becali, Gigi Becali și Tanner Krause, patronul celor de la Parma, au discutat direct mutarea lui Dennis Man în Serie A. Din informațiile Gazetei, toți banii care ar fi trebuit să meargă la impresari ar ajunge la FCSB! Singurul care ar uma să primească o cotă parte este Giovanni, care va încasa comision direct de la vărul său. FCSB ar încasa 13 milioane de euro, plus două milioane din alte bonusuri. 

Gigi Becali, misterios în privința transferului lui Man

Contactat de GSP.ro, Gigi Becali nu a confirmat transferul, dar a păstrat o doză de mister: „Mâine o să aflați tot adevărul. Nu mai vreau să vă spun vouă tot înainte, nu am nevoie de publicitate”.

Gigi Becali, dialog cu patronul de la Parma

Gigi Becali admitea ieri că transferul este aproape făcut. Mai erau de pus la punct câteva detalii: „13 milioane de euro plus bonusuri, care sunt așa: 1 milion de euro dacă dă 10 goluri în 2 ani și unul când joacă 15 meciuri la echipa națională, adică pe parcursul a 5 ani. Eu zic că joacă. Ei vor să dea banii în doi ani și jumătate, nu am nicio problemă, poate să fie și în 3 ani, numai că vreau o scrisoare bancară, pentru că ei sunt pe loc retrogradabil și e posibil ca Parma să intre în faliment și nu mai iau niciun ban”. 

Dennis Man ar intra în top 10 transferuri la Parma

Dennis Man l-ar depăși pe Adrian Mutu, în topul celor mai scumpe transferuri din istoria Parmei. „Briliantul” era cumpărat pe 10 milioane de euro, de la Verona. Man va intra direct în top 10.

5 fotbaliști româniau mai avut contract cu Parma: Adrian Mutu, Ianis Zicu, Valentin Mihăilă, Ionuț Radu, Reinaldo Radu.

VIDEO » Victor Becali: „Parma oferă 13 milioane de euro + bonusuri pentru Dennis Man!” + De ce nu s-a realizat încă transferul

Citește și alte știri despre FCSB: 

MM Stoica explică pe Facebook tactica de la FCSB: „Nici City n-are număr 9” » Dezvăluie că urmează un nou transferFCSB, amenințată cu depunctarea de Adi Popa: „Mai au 14 zile. Așa mi-au zis avocații”

Bătaie într-o emisiune tv din România. Scene halucinante! „Vrei să te fac afiș?„

Libertatea

Playtech: Jurnaliștii britanici, la picioarele lui Ianis Hagi. Ce au putut să spună despre român
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă