EXCLUSIV Andrei Mărgăritescu, la 13 ani de la Dinamo - Lazio: „Vali Năstase a fost acuzat cel mai mult, dar eu am greșit”

1 lună in urmă 1

Andrei Mărgăritescu, ajuns la 41 de ani, unul dintre titularii din acel meci, a fost invitat în această dimineață la emisiunea GSP Live, în cadrul căreia a vorbit despre corectitudinea cu care dinamoviștii și-au apărat șansele în acel meci bănuit de „blat”.

Mărgăritescu, la 13 ani după Dinamo - Lazio: „Și eu am greșit”

La golul egalizator al italienilor, marcat din penalty de Rocchi, după un fault în careu al lui Vali Năstase la Del Nero, Mărgăritescu și-a făcut „mea culpa”. L-a absolvit pe Vali Năstase de vină, acesta fiind acuzat că ar fi comis faultul în careu în mod intenționat!

„Pot să spun că și eu am greșit la unul dintre goluri și a fost acuzat Vali Năstase cel mai mult. Dacă vedeți faza în care el a făcut penalty și a marcat Lazio, niciodată nu faci penalty intenționat așa cum l-a făcut el. Venise jucătorul din spate, nu l-a văzut, a fost un fault clar neintenționat. Speculațiile și vorbele influențează foarte mult mai ales oamenii pătimași ca suporterii și apar suspiciuni. Eu spun că nu a fost nimic”, a declarat Mărgăritescu la GSP Live.

Fostul dinamovist mai spune că nu a fost vorbă de „blat” la acel meci și crede că încasarea primul gol i-a doborât pe el și colegii săi.

„Sunt declarații pe care le dau oamenii din jurul și interiorul echipei pentru a găsi alibiuri la insucces. Eu am fost în vestiar și știu exact cum a fost meciul, nu a existat niciodată discuția sau nu s-a bănuit despre vreun jucător că a vândut meciul. Dorința mare era să intrăm în Champions League, erau bani foarte mulți dacă intrai. 

Noi am fost pregătiți mental la început, duși de public. Am avut 1-0, eram calificați la scorul ăla, dar nu am fost pregătiți să știm să reacționăm când luăm gol. Ne-am hazardat, ca mentalitate am greșit”.

Citește mai multe știri despre Dinamo:

DDB face luni un nou asalt pentru transferul cerut de Gane: „E greu, nimeni nu vrea să mai audă de Dinamo”De necrezut! Jucătorul adus pe un salariu exorbitant de Dinamo a fost REFUZAT de locul 17 din La Liga 2!

Bătaie în platoul unei emisiuni din România. „Te fac varză!„ Echipa de producție a intervenit imediat

Libertatea

Playtech: Anunțul ȘOCANT făcut de George Simion, chiar ieri. E ireal ce se întâmplă cu partidul AUR
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă