EXCLUSIV Alex Bodi și-a vândut ilegal mașinile Lamborghini, aflate sub sechestru?! Reacția avocatului

3 zile in urmă 17

Alex Bodi, fostul soţ al Biancăi Drăguşanu, nu pare deloc intimidat de decizia Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Crimă Organizată şi Terorism  (DIICOT) Craiova de a-l trimite în judecată în dosarul de trafic de persoane şi proxenetism, deschis în noiembrie 2020. Bodi a primit vestea cu calm, urmând ca, zilele următoare, să stabilească împreună cu reprezentanţii săi legali strategia pe care o va urma la procesul care se va desfăşura de data aceasta la Judecătoria din Târgu Jiu, nu din Craiova, ca până acum. Avocatul Cătălin Dancu a dorit să facă anume precizări, privind acuzațiile care i se aduc vestitului său client, în exclusivitate pentru impact.ro.

Cătălin Dancu: „Uşor, uşor lucrurile par să intre pe un făgaş normal pentru clientul meu!”

Urmărit penal în dosarul din 12 noiembrie 2020, Alex Bodi a stat mai întâi 30 de zile de arest preventiv, pentru ca, din 18 decembrie 2020, şi până la 6 aprilie 2021 să se afle în arest la domiciliu, la locuinţa sa din Tunari, judeţul Ilfov.

„Uşor, uşor lucrurile par să intre pe un făgaş normal pentru clientul meu. Sigur, ne-a luat vreo patru luni până am reuşit să convingem judecătorul că ancheta DIICOT nu e influenţată în vreun fel anume de scoaterea din arest la domiciliu a lui Alex Bodi, dar iată că acest lucru s-a produs. Şi s-a produs în ciuda cererii constant a procurilor de a menţine măcar arestul preventiv al lui Bodi.

Aşa cum am precizat şi în instanţă, ancheta şi verificările ce ţin de competenţa procurorilor nu sunt influenţate în vreun fel de starea de libertatea a lui Alex Bodi. Şi cu Bodi în arest la domiciliu, şi cu el liber, veţi vedea că ancheta va avea acelaşi parcurs”, a declarat Cătălin Dancu pentru impact.ro.

Alex Bodi și-a vândut mașinile marca Lamborghini, aflate sub sechestru? Ce spune avocatul lui: ” Acuzaţia anunţată de DIICOT e o mare eroare”

El mai spune că ultima acuză a celor de la DIICOT la adresa clientului său, cum că ar fi vândut două maşini de lux, marca Lamborghini, aflate sub sechestru, e o “mare eroare”.

„Acuzaţia asta, de ultimă oră, anunţată de cei de la DIICOT, e o mare eroare. Vom demonstra destul de repede că e aşa cum spunem noi. Per ansamblu, procesul nu ne îngrijorează, în ciuda acuzaţiilor care i se aduc lui Alex Bodi şi timpul va dovedi cine va avea dreptate până la urmă”, mai spune Cătălin Dancu.

El adaugă că trecerea lui Bodi de la arest la domiciliu la control judiciar îi va permite să-şi controleze mai bine afacerile şi interesele pe care le are în diverse locuri din ţară şi pe care nu le-a mai putut controla personal în ultima jumătate de an, aproape. DIICOT Craiova îl acuză pe Alex Bodi că a recrutat mai multe tinere pe care le-a obligat să se prostitueze, el fiind acuzat şi de o infracţiune de şantaj.

Mai mult, Bodi ar face parte dintr-un grup infracţional organizat specializat în trafic de persoane şi proxenetism. Acest grup ar fi  folosit reţelele de socializare în scopul recrutării unor tinere care practicau prostituţia şi, inducându-le în eroare, fie cu promisiunea unui viitor mai bun (metoda „loverboy”), fie sugerându-le că le vor ajuta să-şi găsească un loc de muncă avantajos, profitau de starea lor de vulnerabilitate, constând într-o situaţie materială precară sau de naivitatea şi lipsa lor de educaţie, pentru a le convinge să se prostitueze în beneficiul lor, în diverse ţări din vestul Europei.

The post EXCLUSIV Alex Bodi și-a vândut ilegal mașinile Lamborghini, aflate sub sechestru?! Reacția avocatului appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă