EXCLUSIV | Acuzații dure la adresa președintelui FRF: „Răzvan Burleanu ne-a tras pe sfoară!”

1 lună in urmă 1

BurleanuBurleanu

Contestatarii președintelui FRF se înmulțesc. Chiar și unii dintre cei cu care a avut o relație bună în trecut, s-au declarat dezamăgiți de comportamentul ulterior al șefului fotbalului românesc. 

LUNI, 15 MARTIE 2021, 11:26

SURSĂ: realitateasportiva.net

AUTOR: Realitatea Sportiva

Ghedi Kamara a sperat ca odată cu alegerea lui Burleanu în fruntea Federației în urmă cu 7 ani, inclusiv naționala artiștilor din România va primi sprijin. Însă ajutorul nu a fost nici pe departe pe măsura așteptărilor.

„Nimic nu îl recomandă să fie în poziția aia, nu este competent. Am fost prezent alături de el de când avea 23 de ani și organiza „Cupa Iubește Sportul” pe București. În 2014 am fost la FRF cu speranța că va susține naționala artiștilor, înaintea Campionatului Mondial. 

Reprezentam România, eram vicecampioni mondiali și urma să participăm la o nouă ediție. Și voiam să avem și noi echipamente și mingi. Am ajuns acolo, s-a uitat la mine și mi-a spus: <<Nu te putem susține>>. Ne-a dat 6 mingi Replica care se desfăceau instant cum dădeai cu piciorul în ele”, a povestit Ghedi Kamara, în exclusivitate în emisiunea Realitatea Sportivă. 

Vezi mai multe detalii pe realitateasportiva.net

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă