Ex-dinamoviștii Alexander Gonzalez și Borja Valle s-au duelat în Cupa Spaniei! Cine a ieșit învingător

1 lună in urmă 1

Dinamo a impresionat în campania de mercato vară/toamnă 2020, dar proiectul „Nuevo Dinamo” s-a dovedit un mare fâs, întrucât Pablo Cortacero nu încetează a-i duce cu vorba pe „câini”. De aceea, în timp ce fotbaliștii rămași la echipă așteaptă mâine plata a două salarii, așa cum le-au promis Dorin Șerdean și Cornel Țălnar, doi dintre cei cinci fotbaliști ce s-au despărțit de „haită” la finele anului trecut au debutat la noile lor echipe.

Alexander Gonzalez vs Borja Valle în Cupa Spaniei

Tocmai unul împotriva altuia. Alexander Gonzalez a semnat cu Malaga, iar Borja Valle a revenit la Oviedo. Cele două grupări din Segunda Division s-au întâlnit aseară în Copa del Rey pe „La Rosaleda”, iar gazdele au învins in extremis după un gol marcat în minutul 118.

Fundașul dreapta venezuelean a fost integralist și a avut o contribuție decisivă la reușita argentinianului Chavarria. Gonzalez a reluat cu un „exterior” de efect, iar portarul a respins în față, căpitanul andaluzilor trimițând mingea în poartă.

În ceea ce-l privește pe fostul decar al roș-albilor, Borja Valle tocmai ce părăsise terenul înaintea golului celor din Malaga. Mijlocașul a intrat pe gazon la Oviedo în minutul 73 și, din cauza unei decizii tehnice, a ieșit de pe gazon în minutul 115.

VIDEO. Jucătorii lui Dinamo au efectuat astăzi vizita medicală

Citește mai multe știri din fotbalul spaniol:

CORNELLA - ATLETICO MADRID 1-0 » Coșmarul Cupei pentru Diego Simeone, doi ani la rând eliminat de o echipă din liga a treia!Apariție bizară în Cupa Spaniei » A intrat pe teren cu cel mai ciudat fes posibil

Cum a reacționat George Simion atunci când a fost întrebat dacă Donald Trump poate fi considerat vinovat pentru violențele din Congresul american

Libertatea

Playtech: Joe Biden trebuie să își pregătească înmormântarea. Președintele SUA are 6 zile la dispoziție
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă