Evra povestește cum a vrut să-l bată pe Luis Suarez: "Am zis că ăla e momentul meu!" Ce l-a oprit

3 săptămâni in urmă 10

  • Fotbal: România U20 - Polonia U20, joi, 18:00, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM: Grecia - Spania, joi, 21:45, Digi Sport 1

Fostul fundaș francez a fost implicat într-un scandal în care l-a acuzat pe Luis Suarez, atunci la Liverpool, de injurii rasiste, totul culminând cu suspendarea fotbalistului urguayan.

Patrice Evra recunoaște că a vrut să-l bată pe Luis Suarez

Într-un interviu acordat presei din Anglia, citat de Mundodeportivo, Evra recunoaște că a avut ocazia să se răzbune pe Luis Suarez pentru incidentul rasist care a avut loc pe gazon.

"Mă plimbam într-o zi prin Manchester alături de doi dintre frații mei, iar unul din ei l-a observat pe Luis Suarez pe stradă. M-am gândit că ăsta e momentul meu să mă răzbun.

Totuși, i-am văzut soția și copiii mai în spate, iar asta m-a făcut să mă răzgândesc, nu puteam să fac ceva de față cu familia lui. Nu regret, pentru că s-ar fi terminat urât", a spus Evra, conform sursei citate.

Lumea animalelor are propriile reguli. Vezi Sălbăticia ascunsă a Americii de Nord în Digi Online pe Digi Animal World de la 21:00.

În 2011, Luis Suarez a fost suspendat pentru opt etape din Premier League, după ce l-a insultat pe Patrice Evra în timpul unui duel Liverpool - Manchester United. Francezul a povestit ce a urmat pentru el după verdict: "Am primit mesaje de genul: <Sunt în închisoare, sunt un suporter al lui Liverpool, iar când voi ieși o să te omor>. Nu înțeleg de ce oamenii s-au întors împotriva mea.

A fost o perioadă foarte dificilă, pentru că amenințări primeau și cei din familia mea. Soția mea chiar era speriată. Așa am ajuns să angajez gărzi de corp pentru două luni", a spus Evra, pentru podcastul lui Manchester United, citat de L'Equipe.

Luis Suarez a fost suspendat 8 meciuri după incidentul cu Patrice Evra

Pe 20 decembrie 2011, Luis Suarez a fost suspendat opt meciuri, de către Comisia de Disciplină a Federaţiei Engleze de Fotbal (FA), ca urmare a afirmaţiilor rasiste la adresa fotbalistului francez Patrice Evra. Incidentul a avut loc la 15 octombrie, la meciul dintre Liverpool şi Manchester United. După două luni de anchetă, FA l-a şi amendat pe Suarez cu 48.000 de euro.

Evra a afirmat atunci că Suarez i-a adresat insulte rasiste pe tot parcursul meciului. "Nu voi repeta ce mi-a spus, dar a fost un cuvânt rasist, l-a spus de mai mult de zece ori", a declarat Evra după meci.

Lumea animalelor are propriile reguli. Vezi Sălbăticia ascunsă a Americii de Nord în Digi Online pe Digi Animal World de la 21:00.

Deşi Suarez a negat mereu că a adresat insulte rasiste, Comisia de Disciplină a FA i-a dat dreptate francezului, afirmând că uruguayanul a proferat "cuvinte insultătoare" la adresa lui Evra cu referire la culoarea pielii fundaşului.

În februarie, la partida disputată de cele două formaţii pe stadionul Old Trafford, Suarez a refuzat să dea mâna cu Evra, el cerându-şi scuze ulterior pentru această atitudine a sa.

Etichete: liverpool , manchester united , patrice evra , luis suarez , conflict
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă