Evoluțiile lui Moruțan și Cicâldău în cifre. Ce au reușit și ce nu au reușit contra celor de la Lokomotiv Moscova

3 săptămâni in urmă 30

  • Liga 1: Chindia - Gaz Metan, vineri, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: FC Argeș - FC Botoșani, vineri, 20:30, Digi Sport 1

Turcii pentru care joacă și Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan sunt lideri în grupa e după 4 meciuri și speră să continue tot așa.

Evoluția în cifre a lui Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan

Ambii fotbaliști români au fost titulari pentru Galatasaray la meciul cu Lokomotiv, dar doar Cicâldău a terminat partida pe teren.

Fatih Terim a recunoscut că Olimpiu Moruțan are nevoie de mai mult timp pentru a se adapte cu nivelul fizic cerut în Turcia.

Mijlocașul adus de la FCSB a avut un rating oferit de Whoscored de 6,3. Moruțan nu a fost foarte prezent în joc, având 35 de atingeri și reușind doar 9 pase corecte din 14 încercate, un procentaj de reușită de 64 la sută. Românul a avut totuși două driblinguri reușite din 4 încercate și a câștigat 7 din 17 dueluri la nivelul solului cu adversarii.

Manaus, Brazilia, locul unde orașul și jungla coexistă. Vezi Jungla urbană: Manaus la 22:50 pe Digi Animal World, în Digi Online.

Alexandru Cicâldău a avut un meci mai bun pentru turci, însă nici el nu a fost tocmai la un nivel foarte ridicat. Cu un rating de 7.2 și 74 la sută pase corecte, 20 din 27, fostul jucător al Universității Craiova s-a marcat prin aportul defensiv mai mult. A avut două intercepții și a blocat un șut al rușilor, iar Terim a apreciat travaliul său și implicarea fizică și l-a ținut pe teren tot meciul.

Galatasaray, lider în grupa E a Europa League

Gruparea condusă de Fatih Terim a avut performanțe foarte bune până în acest moment în Europa League.

Turcii au primit primul gol de abia la meciul cu Lokomotiv Moscova, disputat aseară, și chiar dacă nu au învins, rămân pe primul loc în grupă.

Galatasaray are 8 puncte și este urmată de Lazio cu 5, Marseille cu 4 și Lokomotiv cu 2 puncte.

Turcii umrează să primească vizita celor de la Marseille, după care în ultima etapa se vor deplasa pe Olimpico, pentru meciul contra celor de la Lazio.

Etichete: turcia , galatasaray , olimpiu morutan , alexandru cicaldau
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă