Evenimentul „What If” din FIFA 21 a primit cea de a doua echipă! Ce jucători se află pe listă

1 lună in urmă 3

Cel mai recent eveniment din modul Ultimate Team, „What if”, s-a bucurat de o popularitate imensă în FIFA 21, producătorii lansând o mulțime de carduri eficiente și tehnice. Bineînțeles, cele mai bune cartonașe vin și cu un preț pe măsură.

Pentru a le obține, gamerii au la dispoziție atât SBC-uri, cât și piața de transfer a jocului, precum și obiectivele gratuite. În funcție de prestația din teren și parcursul echipei, jucătorii pot primi un upgrade de +2.

„What if” din FIFA 21 a primit cea de-a doua echipă. Lista jucătorilor

Atacanții și mijlocașii primesc un upgrade dacă clubul jucătorului înscrie cel puțin șase goluri în total în următoarele cinci meciuri din liga internă. Apărătorii și portarii, pe de altă parte, vor fi actualizați dacă clubul jucătorului păstrează cel puțin un meci fără gol în următoarele cinci meciuri din liga internă.

Echipa What If a fost lansată săptămâna trecută pe 26 februarie cu jucători precum N’Golo Kanté, Jadon Sancho, Papu Gómez și Kevin Mbabu. Urmărirea pentru echipa a doua începe astăzi pentru toți jucătorii participanți. Exact ca și în cazul primei ediții, cardurile au primit o mulțime de atribute fantastice, devenind foarte echilibrate și productive în modul Ultimate Team.

EA Sports a introdus un nou update în FIFA 21! Care sunt cele mai importante actualizări

Cristiano Tello a fost de asemenea adăugat ca SBC, iar Mattéo Guendouzi are un card de obiective, în timp ce o a doua echipă și alți jucători SBC sunt așteptați să fie eliberați în viitor. Echipa săptămânii (TOTW), Omul meciului și alte obiecte speciale individuale bazate pe performanță nu vor avea impact asupra cărților What If.

În plus, dacă un jucător nu mai este pe lista clubului pentru care este eliberat obiectul, nu va mai fi eligibil pentru a primi viitoare actualizări suplimentare.

Lista de jucători What If 2

89-rated Dries Mertens 88-rated Lucas Leiva 87-rated Sergio Reguilón 87-rated Richarlison de Andrade 86-rated Pepe 86-rated Vincenzo Grifo 87-rated Ricardo Pereira 85-rated Krépin Diatta 86-rated Daniel Wass 88-rated José Luis Morales 86-rated Florian Thauvin

The post Evenimentul „What If” din FIFA 21 a primit cea de a doua echipă! Ce jucători se află pe listă appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă