Evadatul din Urziceni, de neoprit. Băiatul de 18 ani joacă leapşa cu zeci de poliţişti, care nu pot pune mâna pe el de aproape 3 zile

1 lună in urmă 83

De Bogdan Dinu.
Publicat: 27.08.2021, 06:50.
Actualizat: 27.08.2021, 07:25

Tânărul care a evadat acum două zile şi jumătate din baia poliţiei din Urziceni, urmărit de peste 100 de poliţişti, mascaţi şi chiar de câini de urmă... este în continuare de neoprit. Poliţiştii l-au zărit de cel puţin trei ori, dar niciodată n-au reuşit să pună mâna pe el. Chiar şi localnicii s-au bătut cu puştiul-infractor, după ce le-a intrat în gospodării şi le-a mâncat prunele. 

Rătăciţi în beznă! Aşa au părut toată noaptea poliţiştii care au încercat să-l prindă pe tânărul de 18 ani, care a evadat de sub nasul oamenilor legii în Urziceni. De două zile şi jumătate, fugarul joacă leapşa cu peste 100 de poliţişti, care nu pot pune mâna pe el. Până şi sătenii par bulversaţi de modul în care acţionează poliţiştii.

Hai să intrăm!
E aici?
Doamne, ce întrebare!
"E aici?" Intraţi în curte şi verificaţi!

De fiecare dată când e văzut undeva şi poliţiştii cred că l-au încolţit, tânărul reuşeşte să scape miraculos.

L-ai văzut mai devreme?
L-a văzut domnul ofiţer, domnul poliţist... A sărit de pe acoperiş. De pe tablă, de acolo. Când s-au apropiat el, a sărit.

A sărit şi a dispărut. Acelaşi scenariu copiat parcă la indigo după cel petrecut ieri după-amiază.

Pe aici a intrat, mă?
Uite cum a intrat, mă!
Eşti nebun?!

O femeie spune că l-a văzut pe gard: "Mânca prune aici la noi în curte!".

Localnicii din Gârbov, actori fără voie intr-o tragi-comedie

Laurențiu Rădulescu, reporter Observator: Bărbatul este suspectat că a sarit mai multe garduri ale caselor din această comună. Sunt polițiști în spatele meu care îl caută în fiecare casă parasită de aici.

Puştiul a evadat din baia poliţiei din Urziceni acum două zile şi jumătate şi s-a refugiat într-o comună la 15 kilometri distanţă. Aşa a ajuns satul Gârbovi scena unor secvenţe de film, iar localnicii actori fără voie intr-o tragi-comedie.

La Gârbov, e pe Stejarului. Acum, acum! Cu evadatul de la Urziceni care a scăpat! L-a văzut acum, mânca prune într-o livadă!

L-a prins?
Nu, nu
Nu? A fugit! Ete nenorocitul

Poliţiştii au avut şansa să-l prindă şi cu două seri în urmă

Cu şapca trasă bine pe ochi, încercând să fie discret, a trecut pe lângă stadionul din comună, unde s-a apropiat de un grup de localnici să ceară ajutor. Căuta o maşină cu care să fugă. Apoi a fost surprins în timp ce mergea alene pe strada principală, unde a dat nas în nas cu un echipaj de poliţişti. Băiatul s-a speriat şi a rupt-o la fugă prin curţile oamenilor.

A sărit gardul pe acolo, a venit pe aici. Băiatul l-a prins!
A zis: Eugene, e ăla de la televizor! Prinde-l! Şi a ieşit băiatul după el acolo.
I-a dat un pumn, i-a sărit şapca din cap! Are papucii prin curte pe acolo!

Fugarul a scapat din mâinile bărbatului şi a continuat goana nebună.

A trecut pe aici. Ne-a zis: Mă scuzaţi, nu deranjez pe nimeni. Mă aleargă cineva! A sărit gardul, a ajuns în stardă, i-am dat una, i-a sărit şapca.

Aventurile fără de lege ale puştiului l-au purtat prin toată ţara. Iniţial, a evadat din baia poliţiei din Urziceni. Era audiat, când s-a cerut la toaletă, a sărit pe geam şi dus a fost. Tânărul fusese reţinut după ce a furat o maşină din Buzău. I-a pus numere de înmatriculare furate din Paşcani, apoi a provocat un accident în Iaşi şi a fugit de la locul faptei! A fost prins după câteva zile în Ialomiţa.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă