”Evadați” de la Dinamo, Alexander Gonzalez și Borja Valle s-au întâlnit în Cupa Spaniei

1 lună in urmă 1

La Liga: Sevilla - Real Sociedad, sâmbătă, 15:00, Digi Sport 1

La Liga: Granada - Barcelona, sâmbătă, 19:30, Digi Sport 1

Malaga, echipa lui Gonzalez, cu venezueleanul în teren pe tot parcursul partidei, a trecut de Real Oviedo, scor 1-0, cu un gol marcat în prelungiri (minutul 118). La oaspeți, Borja Valle a fost trimis în teren în minutul 73, dar a fost înlocuit în minutul 115.

Gonzalez și Borja Valle s-au întâlnit în Cupa Regelui Spaniei

Oviedo a rămas în zece oameni în minutul 114, după ce Mier a încasat două cartonașe galbene în trei minute.

În Segunda Division, cele două echipe sunt despărțite de un singur punct. Malaga este pe locul 13, cu 27 de puncte, iar Oviedo este pe 14, cu 26 de puncte.

Borja Valle va încasa la Oviedo un salariu cu 50% mai mic decât i se promisese la Dinamo

Cu un salariu lunar, cel puțin pe hârtie, de 33 de mii de euro, ibericul era jucătorul cu cel mai mare salariu din lotul "câinilor" la startul sezonului. Potrivit eurosport.ro, la Oviedo, Borja Valle va încasa jumătate din cât îi promisese Pablo Cortacero, însă este convins că va și primi această sumă, spre deosebire de ceea ce s-a întâmplat la Dinamo.

Neplătit timp de patru luni, Borja Valle a vorbit la o emisiune din Spania despre coșmarul pe care l-a trăit în Ștefan cel Mare. "Nici până azi nu-mi explic - nici eu, nici ceilalți spanioli - ce s-a întâmplat la Dinamo. Nu știm de ce am fost mințiți și de ce jucătorii rămași la Dinamo sunt în continuare înșelați.

Sunt fotbaliști care au venit la București cu soțiile lor, cu copiii lor, care și-au pierdut locurile la școli. Cel mai rău e că s-au jucat cu noi, cu viitorul copiilor noștri. Eu am plecat de la Dinamo și nu m-a sunat absolut nimeni din conducere. Nu mi-a zis nimeni că-i pare rău sau măcar să mă insulte, orice. Nimic, nicio explicație.

DDB încearcă să negocieze cu jucătorii, să ajungă la un acord cu ei, să plătească o parte din datorii. Eu n-am o problemă cu Dinamo. Fanii s-au comportat incredibil cu noi, ne-au respectat mereu. Dar cerem minimum de bani pentru care am muncit. Doar ce ni se cuvine", a povestit Borja Valle, în podcast-ul Sector 321.

1 milion de euro este cota de piață a lui Borja Valle, potrivit Transfermarkt Etichete: dinamo , malaga , real oviedo , alexander gonzalez , borja valle , malaga - real oviedo
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă