Europa League: Pariem „special” la cota 2.29 la CFR Cluj – Steaua Roșie »»

1 lună in urmă 23

Pe lângă analiza și ponturile în cotele 1.78 și 2.05 de la CFR Cluj – Steaua Roșie Belgrad, ne propunem să facem profit la returul play-off-ului Europa League din „Gruia” și cu ajutorul „specialelor”.

Confruntarea din Ardeal va începe la ora 21:30 și va fi arbitrată de englezul Michael Oliver. El va fi ajutat de Stuart Burt şi Simon Bennett, rezervă fiind delegat Darren England. Ne așteptăm ca centralul să lase jocul liber și să arbitreze în spiritul britanic, mai ales că jocul este fără miză, motiv pentru care vom specula linia forte sus trasată de casele de pariuri pentru cartonașe în acest meci. De asemenea, vom miza și pe minim cinci lovituri de la colțul terenului pentru CFR Cluj, pariu câștigător în tur.

Pariuri Speciale CFR Cluj – Steaua Roșie
CFR Cluj, peste 4.5 cornere – cota 1.50
Sub 5.5 cartonașe – cota 1.53  

După cum bine știți, campioana României a cedat cu un incredibil 4-0 (2-0), duelul de pe de „Rajko Mitic” și mai păstrează doar șanse teoretice la calificarea în grupelele Europa League.

Este foarte greu de crezut că CFR Cluj va avea forța de a întoarce rezultatul din tur, diferența de patru goluri fiind foarte greu de recuperat, lucru recunsocut inclusiv de Marius Șumudică. Dacă nu va reuși minunea, de a întoarce rezultatul și calificarea, campioana României își va continua aventura în grupele Conference League. Cert este că astăzi, în Gruia, CFR Cluj este condamnată la victorie, pentru a-și apăra onoarea.

Echipe probabile Steaua Roșie – CFR Cluj
CFR Cluj: Arlauskis- Manea, Cestor, Bouhenna, Camora – Susic, Fofana, Sigurjohnsson,– Deac, Omrani, Alibec
Antrenor: Marius Șumudică
Steaua Roșie: Borjan – Gajic, Dragovic, Degenek, Rodic – Sanogo, Ivanic – Srnic, Falco, Katai – Diony
Antrenor: Dejan Stankovic

The post Europa League: Pariem „special” la cota 2.29 la CFR Cluj – Steaua Roșie »» appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă