Europa League: Manchester United – Granada se pariază la cotele 1.50 și 1.87 »»

1 lună in urmă 16

Astăzi, de la ora 22:00, pe „Old Trafford”, în returul sferturilor de finală din Europa League, Manchester United va primi vizita formației Granada.

Duelul se reia de la 2-0 pentru „diavoli”, rezultat în urma căruia elevii lui Ole Gunnar Solskjaer și-au asigurat în proporție de 99% calificarea în semifinalele competiției. Și asta pentru că, pe lângă victoria la pas obținută în fieful ibericilor, diferența de valoare dintre cele două echipe este net superioară lui United.

Trupa lui Solskjaer este mare favorită la victorie și în returul din această seară având în vedere că se află într-o formă de zile mari având un singur eșec în ultimele 18 meciuri oficiale susținute în toate competițiile. Singurul accident în această perioadă de care am amintit este cel cu Leicester din sferturile de finală ale FA Cup, scor 3-1.

Pariem la cotele 1.50 și 1.87!

Europa League este unul din obiectivele pe care United și l-a fixat în acest sezon. Or odată intrați în „careul de ași”, „diavolii” se vor apropia și mai mult de acest obiectiv fiind creditați de bookmakeri cu șanse mari la trofeu. De notat ar mai fi că în etapa din weekend din Premier League, băieții lui Solskjaer s-au ipus cu 3-1 la Londra cu Tottenham, consolidându-și locul 2 cu 63 de puncte, distanța de liderul City fiind însă de 11 lungimi, United având și un meci mai puțin disputat.

De partea cealaltă, Granada nu a acuzat șocul eșecului din urmă cu o săptămână cu United, refăcându-și moralul în runda din weekend din La Liga unde a învins cu 2-1 Valladolid. În urma acestui succes, trupa lui Diego Martinez se află pe locul 8 cu 39 de puncte, la 8 puncte de Real Sociedad, formație clasată pe locul 5, ulimul care asigură prezența la startul ediției viitoare a Europa League.

Remarcăm faptul că United a avut în tur o posesie de 65% a balonului. Vom profita de linia joasă trasată de bookmakeri pentru returul de astăzi și vom căuta profitul și la o cotă de 1.87 care va fi „verde” în cazul în care „diavolii” vor avea peste 60.5% posesia balonului.

Ponturi Manchester United – Granada:
„1” – cota 1.50
United peste 60.5% posesia balonului- Cota 1.87

Echipe probabile Manchester United – Granada:
Manchester United: De Gea- Wan-Bissaka, Lindelöf, Tuanzebe, Alex Telles- Fred, Pogba- Diallo, Van de Beek, James- Greenwood
Granada: Rui Silva- Foulquier, Vallejo, Germán, Neva- Herrera, Gonalons- Montoro, Machís, Puertas- Soldado

The post Europa League: Manchester United – Granada se pariază la cotele 1.50 și 1.87 »» appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă