Europa League: „Diavolii” mari favoriți în Spania » Granada – Manchester United este analizat AICI!

2 săptămâni in urmă 16

Astăzi de la ora 22:00, pe „Nuevo Los Cármenes”, Granada va primi vizita formației Manchester United într-un meci contând pentru manșa tur a sferturilor de finală din Europa League.

Una dintre surprizele acestei competiții, Granada, va aborda duelul cu „diavolii” cu un lot decimat de accidentări, Foulquier, Lozano, Milla, Soro, Suarez Charris și Sanchez urmând a absenta, forța ibiericilor fiind astfel slăbită. Acesta este și motivul pentru care bookmakerii anticipează un duel la discreția lui United, care are o cotă de 1.61 pentru a se impune în Spania și a lua astfel o opțiune decisivă la calificare încă din tur.

Granada a trecut în 16-imile de finală de Napoli după 1-2 în deplasare și 2-0 pe teren propriu și de Molde în optimi după același scenariu, 1-2 „afară” și 2-0 „acasă”. De partea cealaltă, United a trecut în fazele eliminatorii ale Europa League de Sociedad (4-0 în deplasare și 0-0 pe teren propriu) și AC Milan (1-0 pe „San Siro” și 1-1 în propriul fief).

Chiar dacă în această seară nu va putea conta pe serviciile lui Bailly, Jones și Martial, „diavolii” au prima șansă la victorie având un lot valoric net superior ibericilor. Evidențiem și forma pe care United o traversează, având o singură înfrângere în ultimele 10 partide oficiale, Granada abordând duelul de pe teren propriu după trei eșecuri consecutive.

Pont: Granada – Manchester United, PSF 2 – cota 1.41

Echipe probabile Granada – Manchester United:
Granada: Silva- Vallejo, Duarte, Sanchez, Diaz- Gonalons, Eteki- Kenedy, Herrera, Machis- Soldado
Antrenor: Diego Martinez
Manchester United: De Gea- Wan-Bissaka, Lindelof, Maguire, Shaw- Fred, Pogba- Greenwood, Fernandes, James- Cavani
Antrenor: Ole Gunnar Solskjaer

Vă reamintim că astăzi AICI găsiți analiza și ponturile pregătite de la celelalte trei partide din cadrul manșei tur a sferturilor de finală din Eurpppa League respectiv Ajax – AS Roma, Arsenal – Slavia Praga și Dinamo Zagreb – Villareal.

The post Europa League: „Diavolii” mari favoriți în Spania » Granada – Manchester United este analizat AICI! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă