EURO U21: Olanda U21- Ungaria U21 » Mizăm pe forța „Portocalei Mecanice!”

2 luni in urmă 3

Marți de la ora 19:00, în cea dea treia rundă a Grupei A din cadrul Campionatului European U21 se va disputa partida Olanda U21 – Ungaria U21. V fi un duel în premieră la această categorie de vârstă între cele două reprezzentative, partida urmând a se consuma în grupa din care mai fac parte România și Germania.

Reprezentativa pregătită de Erwin van de Looi este condamnată la vcitorie, orice alt rezultat echivalând cu eliminarea de la EURO U21. Și asta pentru că în primele două mecuri disputate în această grupă, Olanda U21 a terminat nedecis, 1-1, atât cu România U21 cât și cu Germania U21. Cu două puncte în dreptul lor, olandezii se află pe locul 3 în Grupă după Germania și România și luptă pentru calificarea în următoarea fază a competiției.

De partea cealaltă Ungaria este deja eliminată din competitțe, cedând ambele dueluri disputate, 0-3 cu Germania și 1-2 cu România. În acest context selecționata lui Zoltan Gera evoluează numai pentru palmares, păstrând șanse reduse împotriva Olandei, adversar pe care îl va întâlni în premieră.

Victoria este singua variantă pe care Olanda o ia în calcul pentru calificare. Coroborată cu o remiză albă între nemți și români victoria cu ungurii îi trimit pe olandezi pe primul loc în grupă. Partida se anunță la discreția trupei lui  Erwin van de Looi, motiv pentru care vom paria în consecință.

Pont: Olanda U21 – Ungaria U21, (Handicap -1.5 goluri)- cota 1.57  

 

The post EURO U21: Olanda U21- Ungaria U21 » Mizăm pe forța „Portocalei Mecanice!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă