Euro-golul lui Andrei Ciobanu, urmărit cu sufletul la gură în toată țara! Audiență impresionantă a partidei România – Țările de Jos, de la Campionatul European U21

3 săptămâni in urmă 2

Debutul naționalei lui Adi Mutu la Campionatul European U21 2021 a fost urmărit cu sufletul la gură de mulți dintre suporterii „tricolorilor”. Postul public a avut o audiență impresionantă pe durata partidei dintre România U21 și Țările de Jos U21, iar golul lui Andrei Ciobanu a strâns în fața televizoarelor aproape 1 milion de telespectatori.

Naționala lui Adi Mutu a debutat cu bine la Campionatul European din Ungaria și Slovenia. România U21 a remizat,1-1, cu naționala similară a Țărilor de Jos. Andrei Ciobanu a fost eroul „tricolorilor”. Golul mijlocașului de la Viitorul Constanța a făcut înconjurul lumii.

ProSport a trimis o echipă de jurnaliști la Campionatul European de Fotbal U21, din Ungaria și Slovenia. Andrei Trifan, Alin Grigore și Mihai Pop (video+foto) transmit cele mai noi informații de la fața locului.

Euro-golul lui Andrei Ciobanu, urmărit cu sufletul la gură de toată țara! Audiență impresionantă a partidei România – Țările de Jos, de la Campionatul European U21

Partida dintre România U21 și Țările de Jos a fost transmisă de TVR, iar fanii tricolorilor au fost alături de Adi Mutu și compania, chiar dacă partidele de la Campionatul European 2021 se dispută cu porțile închise.

Postul public a atins o audiență impresionantă și a strâns o medie de 768.000 de telespectatori, care au urmărit meciul de-a lungul celor 90 de minute.

Pe timpul partidei, TVR 1 a fost a doua la nivel național şi urban, cu un rating mediu de 4,3%. Minutul de aur a fost la 22:21, când Andrei Ciobanu a marcat euro-golul din lovitură liberă. Atunci TVR a avut un rating 5,6%, iar numărul celor care au privit în direct reușita naționalei a ajuns la 986.000 de telespectatori.

Programul naționalei:

27 martie 2021: Ungaria – ROMÂNIA (19:00)
30 martie 2021: Germania – ROMÂNIA (19:00)

România U21 a fost repartizată în Grupa A la Euro, alături de Ungaria, Germania și Olanda.

Lotul României U21 pentru Campionatul European:

PORTARI: Andrei Vlad (FCSB), Marian Aioani (Chindia Târgoviște), Mihai Eșanu (Dinamo București)
FUNDAȘI: Ștefan Vlădoiu (Universitatea Craiova), Denis Haruț (FCSB), Alexandru Pașcanu (Ponferradina/Spania), Andrei Chindriș (FC Botoșani), Denis Ciobotariu (CFR Cluj), Radu Drăgușin (Juventus/Italia), Raul Opruț (AFC Hermannstadt), Radu Boboc (FC Viitorul)
MIJLOCAȘI: Marius Marin (AC Pisa/Italia), Marco Dulca (Chindia Târgoviște), Răzvan Oaidă (FCSB), Cătălin Itu (CFR Cluj), Darius Olaru (FCSB), Andrei Ciobanu (FC Viitorul), Olimpiu Moruțan (FCSB), Octavian Popescu (FCSB), Alexandru Cîmpanu (Universitatea Craiova), Alexandru Mățan (Columbus Crew/SUA)
ATACANȚI: George Ganea (FC Viitorul), Adrian Petre (UTA)

The post Euro-golul lui Andrei Ciobanu, urmărit cu sufletul la gură în toată țara! Audiență impresionantă a partidei România – Țările de Jos, de la Campionatul European U21 appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă