EURO 2020 | Imaginea care dă speranțe lumii. Christian Eriksen, văzut când a ridicat mâna la ieșirea de pe teren

1 lună in urmă 29

  • Handbal EHF Champions League: Finala, duminică, 19:00, Digi Sport 1

  • Handbal EHF Champions League: finala pentru locul 3, duminică, 16:15, Digi Sport 1

Timp de 18 minute, staff-ul medical a luptat din răsputeri pentru a-l stabiliza pe decarul lui Inter. S-au folosit atât metode manuale, pentru a-i reda bătăile inimii, cât și defibrilatorul.

Într-un final, fotbalistul naționalei Danemarcei a fost suit pe o targă și transportat la spital. Un fotograf Reuters aflat la meci susține că l-a văzut pe Eriksen ridicînd mâna în timp ce era. Ceea ce reprezintă un semnal clar că fotbalistul își revenise și trecuse de partea critică. 

UEFA anunță că Eriksen a fost stabilizat și transportat la spital!

UEFA a reacționat oficial și anunță că jucătorul a fost stabilizat: "O ședință de urgență are loc în acest moment la stadion, unde se află jucătorii și oficialii celor două echipe. O decizie cu privire la soarta meciului va fi anunțață în jurul orei 20.45 (n.r ora României).

Jucătorul a fost transferat la un spital din zonă și starea lui este stabilă", anunță UEFA.

Etichete:

Digi24

GALERIE FOTO. Camuflajul perfect. În această fotografie, un leopard se relaxează liniștit, însă nimeni nu reușește să-l observe

GALERIE FOTO. Camuflajul perfect. În această fotografie, un leopard se relaxează liniștit, însă nimeni nu reușește să-l observe

Un fotograf din India a reușit să surprindă iluzia optică perfectă, după ce a pozat un leopard care...

Descarcă aplicația Digi24

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă