EURO 2019 reloaded! România U21 a cântat din nou Ciuleandra, după victoria cu Ungaria U21! Imaginile superbe ale bucuriei tricolorilor lui Adrian Mutu | VIDEO

3 săptămâni in urmă 2

România U21 s-a impus în fața Ungariei U21, scor 2-1, și a sărbătorit tradițional pe ritmul celebrului cântec românesc Ciuleandra.

România U21 și Ungaria U21 s-au întâlnit în cadrul celui de-al doilea meci din grupele Campionatului European de tineret, iar maghiarii au condus cu 1-0, după golul lui Csonka, din minutul 56. Tricolorii lui Adrian Mutu au revenit prin golurile înscrie de către Alex Mățan, în minutul 70, respectiv Alex Pașcanu, în minutul 87.

ProSport a trimis o echipă de jurnaliști la Campionatul European de Fotbal U21, din Ungaria și Slovenia. Andrei Trifan, Alin Grigore și Mihai Pop (video+foto) transmit cele mai noi informații de la fața locului.

România U21, imaginile bucuriei după victoria cu Ungaria U21 de la EURO

După un arbitraj în favoarea Ungariei, cu un penalty neacordat pentru România și un fault neacordat la Denis Haruț, care a dus la marcarea golului maghiarilor, tricolorii mici au reușit să învingă Ungaria chiar la ea acasă.

La finalul partidei, jucătorii României s-au bucurat așa cum a făcut-o generația trecută, la EURO 2019, însă, din păcate, fără suporteri în tribune. Aceștia au cântat „România, ale!”, pe ritmul cântecului Ciuleandra.

După 1-1 cu Olanda (Țările de Jos) și 2-1 cu Ungaria, România mai are de disputat meciul cu Germania din grupele Campionatului European și speră la o nouă calificare, de această dată sub comanda lui Adrian Mutu.

În stagiunea precedentă, tricolorii mici, cu Mirel Rădoi pe bancă, s-au oprit în semifinalele competiției, după ce au condus-o pe Germania cu 2-0, datorită dublei lui Geroge Pușcaș, însă au pierdut cu scorul de 2-4.

The post EURO 2019 reloaded! România U21 a cântat din nou Ciuleandra, după victoria cu Ungaria U21! Imaginile superbe ale bucuriei tricolorilor lui Adrian Mutu | VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă