Eugenie Bouchard a ajuns pe 143 WTA, dar rămâne un punct de atracție pentru branduri. "Un nou capitol!"

2 luni in urmă 1

Liga 2: Concordia Chiajna - U Craiova 1948, marți, 17:30, Digi Sport 1

Cupa României: Chindia Târgoviște - Universitatea Craiova, marți, 20:30, Digi Sport 1

Galerie Foto

Fostă număr 5 WTA, Genie a atins vârful carierei în 2014, când a fost finalistă la Wimbledon și semifinalistă la Roland Garros și Australian Open. A survenit apoi un picaj în carieră, a fost măcinată și de accidentări, iar în ultima perioadă a avut evoluții neconcludente.

Eugenie Bouchard a încheiat contractul cu Nike și a semnat cu New Ballance

După ce a avut o lungă perioadă contract cu partenerul tehnic Nike, Eugenie Bouchard tocmai a semnat o înțelegere cu firma de echipament sportiv New Ballance, brandul-partener al româncei Sorana Cîrstea (30 de ani), sfert-finalistă la Roland Garros 2019.

"Un nou capitol!", a anunțat Bouchard pe pagina sa de Instagram, postând fotografii în noul echipament. Anunțul oficial a fost furnizat și de brandul de echipament sportiv pe pagina oficială de Twitter.

Interesant e că Bouchard a apărut în echipamentul noului său partener tehnic încă de la începutul anului, însă anunțul oficial a fost făcut de cele două părți abia în ultima zi a lunii februarie. 

6,6 milioane de dolari a câștigat Bocuhard în carierăUn titlu WTA a cucerit Genie în carieră, până la 27 de ani276/203 e raportul victorii / eșecuri în WTA Etichete: eugenie bouchard , bouchard echipament
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă