Eugen Trică a răbufnit, după ce Marius Șumudică a fost îndepărtat cu scandal de la CFR Cluj: „Un circ! Este o bătaie de joc la adresa antrenorilor”

1 lună in urmă 22

Eugen Trică (45 de ani), fost antrenor la FC U Craiova, a reacționat după ce a văzut imaginile cu scandalul de la CFR Cluj, avându-l pe Marius Șumudică în prim-plan.

În această vară, Marius Șumudică a trăit o umilință fără precedent în cariera sa de antrenor. Acesta a fost demis cu scandal de la CFR Cluj și nu i s-a mai permis accesul în baza sportivă din Gruia.

Eugen Trică s-a arătat dezgustat de cele întâmplate la CFR Cluj și a sărit în apărarea lui Marius Șumudică.

Eugen Trică a răbufnit, după ce Marius Șumudică a fost îndepărtat cu scandal de la CFR Cluj

De asemenea, Eugen Trică a tras un semnal de alarmă cu privire la modul în care sunt tratați antrenorii din România. Totodată, acesta a vorbit despre litigiul cu FC U Craiova pe care l-a pierdut la comisiile Federației Române de Fotbal.

„Aceste imagini din punctul meu de vedere nu au ce căuta. Un circ acesta… în ziua de azi este o bătaie de joc la adresa antrenorilor. Este o bătaie de joc cum se comportă patronii, conducătorii cu antrenorii. Eu zic că trebuie mai mult respect.

La comisiile din România, este posibil să stai să se judece un caz un an de zile. Acum 4 zile s-a dat decizie după un an de zile în acel litigiu cu U Craiova 1948. Normal că a dat câştig de cauză Univerisităţii Craiova, dar să stai un an tot în pronunţare… 3-4 luni de zile.. asta e o bătaie de joc la adresa antrenorilor. Ar trebui să se schimbe regulamentul, ca antrenorul să se duca direct la TAS pentru că uite ce se întâmpla la aceste comisii!”, a spus Eugen Trică, potrivit Telekom Sport.

The post Eugen Trică a răbufnit, după ce Marius Șumudică a fost îndepărtat cu scandal de la CFR Cluj: „Un circ! Este o bătaie de joc la adresa antrenorilor” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă