Eugen Tomac: În 4 din cele 6 cercetări făcute de PMP, PRO România nu trece pragul, pentru că nu are structuri

1 month ago 49

Președintele PMP Eugen Tomac, cel care deschide lista pentru Camera Deputaților în București, a declarat, marți seară, la Realitatea Plus, că partidul pe care îl conduce a efectuat nu mai puțin de șase cercetări interne referitoare la posibilele rezultate ale alegerilor din 6 decembrie.

Moderatorul emisiunii a înaintat procente despre care susținea că le deține din cel mai recent sondaj al PMP care ar fi fost făcut în teren (31% PNL, 28% PSD, 21% USR, 6% PMP și 5% PRO România), însă Tomac nici nu a confirmat, nici nu a infirmat cifrele, spunând că niciuna dintre cercetările PMP nu au fost făcute publice.

Totodată, liderul PMP a mai subliniat că ”în 4 din cele 6 cercetări făcute de partid PRO România nu trece pragul pentru că nu are structuri în teritoriu”:

”Noi ne-am născut în opoziție. În momentul în care am reușit împreună să o trimitem într-un concediu prelungit pe doamna Dăncilă, am pus umărul la instalarea unui guvern. Dacă se va înfăptui reducerea numărului de parlamentari la 300, inițiativă care e pe ordinea de zi a Camerei Deputaților de 2 ani, și dacă vor fi imediat eliminate pensiile speciale pentru politicieni, noi ne vom așeza la discuții cu aceia. Iar premierul va fi dat de cei care vor avea cele mai multe mandate. În 4 din 6 cercetări făcute de PMP, PRO România nu trece pragul pentru că nu au structuri în teritoriu”, a declarat Eugen Tomac, marți seară, la Realitatea Plus.
Read Entire Article

Powered By Seo Tools