Eugen Neagoe vine cu vești bune din tabăra Astrei: „Îi mulțumim doamnei Nicolae pentru că a făcut eforturi”

2 luni in urmă 4

CUPA ROMANIEI  ·  PETROLUL - ASTRA 0-3

Eugen Neagoe (53 de ani) vrea să meargă până la capăt în Cupa României, după victoria entuziasmantă obținută de Astra cu Petrolul, scor 3-0. +23 FOTO

Eugen Neagoe (53 de ani) vrea să meargă până la capăt în Cupa României, după victoria entuziasmantă obținută de Astra cu Petrolul, scor 3-0.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 martie 2021, 23:00 / Actualizat miercuri, 03 martie 2021 23:16

Eugen Neagoe (53 de ani) vrea să meargă până la capăt în Cupa României, după victoria entuziasmantă obținută de Astra cu Petrolul, scor 3-0. 

Programul complet al sferturilor de finală din Cupa României CS Universitatea Craiova și Viitorul Pandurii Tg. Jiu sunt primele două semifinaliste, urmate de Astra.

„Ne dorim finala, vom face tot ce putem. Am venit în etapa 10, am avut un parcurs destul de bun, am pierdut 3 meciuri pe care nu trebuia să le pierdem. Avem jucători valoroși, am schimbat mult și azi și aproape nu s-a cunoscut. 

Am un lot de 21 de jucători foarte valoroși și cine intră în primul 11 joacă bine. Nu l-am avut pe Găman, Graovac a jucat cu mască, am mai odihnit alți jucărori, dar am tratat cu maximă responsabilitate meciul”, a spus Eugen Neagoe, la TV Telekom Sport. 

Salarii plătite la Astra

„S-au plătit banii pe 2020, avem doar o lună restanță, jucătorii nou veniți și-au primit și banii pe ianuarie iar ceilalți vor primi săptămâna viitoare restul de bani. Le mulțumim celor din conducere, doamnei Nicoleta Niculae, soția domnului Niculae, pentru că a făcut eforturi care aceste probleme să fie rezolvate”, a spus Eugen Neagoe. 

FOTO. Cele mai tari imagini din Petrolul - Astra

Citește și alte știri despre Cupa României: 

Viorel Moldovan, după scorul de forfait cu Astra: „Concluzia e simplă”Costel Enache, discurs fără precedent: „Arbitrul trebuia să mă trimită în tribune! Să vă spun de ce n-a făcut-o. Ar fi o josnicie să dau vina pe arbitraj pentru înfrângere”

Acum 15 ani Irina Nicolae a părăsit România. Cu ce se ocupă în prezent fosta solistă a trupei A.S.I.A

Libertatea

Playtech: BOMBĂ! Cine este, de fapt, femeia care a omorât doi copii! Cât de bogată e...
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă