Eugen Neagoe se gândește la o victorie la masa verde cu FCSB: „Vreau cele trei puncte, indiferent cum!”

1 lună in urmă 25

Eugen Neagoe, antrenorul în vârstă de 53 de ani al Astrei Giurgiu, speră să o învingă pe FCSB în prima etapă din anul 2021, chiar și la masa verde.

FCSB și Astra Giurgiu se întâlnesc vineri, 15 ianuarie, de la ora 20:00, în cadrul etapei cu numărul 16 din Liga 1, pe Arena Națională. Partida va fi transmisă în direct la TV pe Digi Sport, Telekom Sport și Look Sport, dar și în format LIVE TEXT pe ProSport.ro.

FCSB se află în cantonament în Turcia, iar această deplasare a creat o întreagă polemică legată de faptul că roș-albaștrii ar putea intra în carantină la revenirea în țară.

Eugen Neagoe vrea cele trei puncte în FCSB – Astra

Eugen Neagoe nu ar spune nu unei victorii la masa verde în urma intrării în carantină a echipei FCSB.

„Mi-aș dori cele trei puncte, indiferent cum. Ideal ar fi să jucăm și să le obținem pe teren. Asta-mi doresc, dar acum, dacă se va întâmpla să nu se poată juca, asta e.

Și noi am vrut să mergem în Antalya și a fost cea mai mare problemă că nu știam ce se va întâmpla. Nu am vrut să ne asumăm vreun risc”, a spus Eugen Neagoe, la Digi Sport.

Înainte de reluarea campionatului, FCSB este lider în clasamentul Ligii 1, cu 34 de puncte obținute în cele 15 etape disputate și având un avans de două puncte față de Universitatea Craiova, echipa de pe locul secund, și trei puncte față de CFR Cluj, locul 3.

De cealaltă parte, Astra Giurgiu ocupă locul 10, cu 16 puncte, după tot atâtea etape disputate. Echipa lui Eugen Neagoe are o serie de șase meciuri fără eșec în Liga 1, dintre care trei victorii.

The post Eugen Neagoe se gândește la o victorie la masa verde cu FCSB: „Vreau cele trei puncte, indiferent cum!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă