Eugen Neagoe o vede pe FCSB favorită în meciul cu Astra: ”Nu-mi place să mă plâng, dar acum n-am ce face”

1 lună in urmă 27

Liga 1: UTA Arad - Viitorul, vineri, 17:00, Digi Sport 1

Liga 1: FCSB - Astra, vineri, 20:00, Digi Sport 1

Înaintea jocului, Eugen Neagoe, antrenorul giurgiuvenilor, a transmis că echipa sa pornește cu șansa a doua, oferind în acest sens două argumente: forma arătată de FCSB în turul campionatului, dar și diferențele dintre condițiile de pregătire ale celor două formații în această iarnă.

Eugen Neagoe consideră FCSB favorită în meciul cu Astra Giurgiu

Nu-mi place să mă plâng, dar acum chiar nu am ce face. La primul joc, cu FCSB, plecăm cu șansa a doua pentru că întâlnim echipa de pe primul loc.

Noi suntem în partea a doua a clasamentului. O altă chestiune importantă este că ei s-au pregătit pe terenuri bune, în Antalya, iar noi pe sintetic sau pe terenuri mai puțin bune”, a declarat Eugen Neagoe, potrivit Gazeta de Sud.

La trei zile de la jocul cu FCSB, luni, de la 20:00, la Digi Sport 1, pe Astra o așteaptă un nou meci dificil, cu Universitatea Craiova. Eugen Neagoe consideră, de asemenea, că echipa sa este outsider-ul acelui meci, din cauza perioadei scurte de recuperare de după jocul cu FCSB.

Cu cei de la Craiova, la fel, chiar dacă și ei s-au pregătit, ca noi, în țară. Este o mare diferență de zile de recuperare. Ei au jucat marți (n.r. 0-0 cu Sepsi), au șase zile de pauză până la meciul cu Noi. Noi jucăm vineri și apoi lini. E diferența destul de mare”, a transmis Eugen Neagoe.

Eugen Neagoe a preluat-o pe Astra la jumătatea lunii noiembrie și este neînvins. În cele șapte jocuri în care a fost pregătită de noua conducere tehnică, echipa din Giurgiu a înregistrat trei remize, 1-1 cu Dinamo, 0-0 cu Chindia și 1-1 cu Botoșani, și patru victorii, 1-0 cu Hermannstadt, 5-1 cu Ripensia în Cupă, 3-0 cu Gaz Metan și 6-0 cu UTA Arad.

Etichete: eugen neagoe , fcsb - astra giurgiu , pregătire astra giurgiu , cantonament fcsb antalya
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă