Eugen Neagoe, dezvăluiri incredibile despre „coșmarul” trăit pe banca lui Dinamo: „E ce și-au dorit suporterii! Au fost influențați!”

1 lună in urmă 2

Eugen Neagoe, actualul antrenor de la Astra Giurgiu, a vorbit despre perioada „neagră” petrecută la Dinamo, care a culminat cu un infarct miocardic suferit în timpul unui meci contra celor de la Universitate Craiova.

Eugen Neagoe (53 de ani) a stat doar o lună pe banca lui Dinamo, în perioada iulie – august 2019.

În prezent, tehnicianul echipei din „Ștefan cel Mare” este Gigi Mulțescu.

Eugen Neagoe, dezvăluiri incredibile despre „coșmarul” trăit pe banca lui Dinamo

Tehnicianul susține că anumiți suporteri ai lui Dinamo și-au dorit ca acesta să nu aibă rezultate pe banca formației roș-albe, astfel că l-au contestat vehement. Neagoe este de părere că ultrașii respectivi au fost influențați de cineva.

„Am reușit la toate echipele la care am fost, mai puțin la Dinamo, pentru că la celelalte echipe am fost tratat cu respect, cu încredere, oamenii m-au dorit la echipă. La Dinamo am căzut într-un moment foarte prost, într-un război care nu era al meu, acei oameni care m-au contestat au dorit ca eu să nu am rezultate la Dinamo. N-am înțeles de ce, nu meritam să fiu tratat la modul în care am fost tratat.

E ce și-au dorit suporterii care m-au contestat pe mine, pentru că nu toți suporterii lui Dinamo m-au contestat. Mă întâlnesc cu fani ai echipei Dinamo și oamenii mă întreabă pe mine ce s-a întâmplat. Eu din ce știu, au fost influențați, dar nu mai vreau să-mi aduc aminte nici de cine au fost influențați, nici ce au făcut, a fost dorința lor, foarte frumos, s-a terminat acea perioadă, mă bucur de respectul pe care îl am de la celelalte cluburi și de la oamenii cu care am lucrat de la acele echipe”, a declarat Eugen Neagoe, pentru Fanatik.

The post Eugen Neagoe, dezvăluiri incredibile despre „coșmarul” trăit pe banca lui Dinamo: „E ce și-au dorit suporterii! Au fost influențați!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă