Eugen Neagoe, declarație care îi va înfuria pe fanii lui Dinamo: „Nu este o tragedie că retrogradează!”

1 lună in urmă 12

Eugen Neagoe, fostul antrenor al lui Dinamo și actual tehnician la Astra, nu s-a arătat afectat de ideea că formația din „Ștefan cel Mare” ar putea retrograda, la finalul sezonului, și susține că acest lucru nu ar fi o tragedie.

Eugen Neagoe (53 de ani) a stat doar o lună pe banca lui Dinamo, în perioada iulie – august 2019.

În prezent, tehnicianul echipei din „Ștefan cel Mare” este Gigi Mulțescu.

Eugen Neagoe, declarație care îi va înfuria pe fanii lui Dinamo

Dinamo trece prin momente grele, atât din punct de vedere financiar, cât și cel sportiv, și riscă să retrogradeze din Liga 1, la finalul sezonului. Însă, Eugen Neagoe susține că nu ar fi o tragedie ca formația din „Ștefan cel Mare” să ajungă în ligile inferioare.

„Nu mi-ar părea bine, nu mi-ar părea rău să retrogradeze! A retrogradat Universitatea Craiova, a fost dezafiliată, așa au fost hotărârile luate, s-a mers mai departe. Anul viitor, ar putea fi două echipe, chiar puternice, în prima ligă, vezi?, se întâmplă. A retrogradat Juventus Torino! A retrogradat Napoli. Acum ce să facem? Mitinguri ca să nu retrogradeze o echipă?

Am jucat la Ferencvaros Budapesta, cea mai puternică echipă din Ungaria, a fost retrogradată, doi ani fără drept de promovare, iar acum e o forță, cu buget de 30 de milioane de euro și cu antrenor de un milion de euro salariu pe un an. Nu moare nimeni! Nu este o tragedie că retrogradează o echipă. Eu nu vreau să cadă Dinamo, eu îmi doresc să câștig play-out-ul și să ajungem, primul pas, în finala Cupei. Nu mă interesează cine merge în Liga 2, nu o să mă bucur, nu o să fiu trist, nu am de ce”, a declarat Eugen Neagoe, pentru GSP.

Astra Giurgiu, echipa antrenată de Eugen Neagoe, o va întâlni marți, acasă, pe Dinamo, în turul semifinalelor Cupei Românie. Partida va începe la ora 19:00 și va putea fi urmărită, în format live text, pe www.prosport.ro.

The post Eugen Neagoe, declarație care îi va înfuria pe fanii lui Dinamo: „Nu este o tragedie că retrogradează!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă