Eugen Neagoe are planuri mari cu Astra după remiza cu Dinamo: „Sper să câștigăm play-out-ul”

4 săptămâni in urmă 14

Eugen Neagoe ar fi vrut încă o victorie în fața lui Dinamo! După remiza obținută în fața „câinilor”, tehnicianul are planuri mari și vrea să câștige play-out-ul cu Astra Giurgiu.

Spre deosebire de Dusan Uhrin, Eugen Neagoe ar fi vrut trei puncte în prima etapă din play-out și știe ce i-a lipsit echipei sale pentru un nou succes în fața formației din „Ștefan cel Mare”.

Meciul dintre Astra Giurgiu și Dinamo, disputat pe Stadionul „Marin Anastasovici” din Giurgiu, s-a încheiat cu o remiză albă și un jucător eliminat. Boe-Kane a văzut al doilea cartonaș galben, în minutul 90, și a lăsat-o pe Astra în inferioritate numerică.

Eugen Neagoe, după Astra – Dinamo 0-0: „Sper să câștigăm play-out-ul”

„Nu sunt mulțumit! Am vrut să câștigăm, din păcate n-am reușit. Am făcut un joc bun, dar ne-a lipsit golul. Dinamo este o echipă bună, știam la ce să ne așteptăm, am jucat mai bine decât în Cupă, dar n-am reușit să câștigăm. Suntem o echipă bună și noi, le-am dat puține șanse, am avut atitudine, am fost agresivi, dar ne-a lipsit golul.

Nu sunt supărat că am rămas în zece oameni, am jucat fotbal, sunt și astfel de momente, și-a cerut și scuze. Merloi a fost poate cel mai bun jucător, dar a avut o problemă, mi-a spus că are crampe, n-am vrut să-l schimb. N-am vrut să risc să pățească ceva și toți jucătorii sunt foarte importanți.

Sper să câștigăm play-out-ul, avem și returul cu Dinamo, din semifinalele Cupei. Este bine că n-am pierdut cu ei, dar îmi doresc să câștigăm fiecare meci. Mergem la Sibiu să luăm cele trei puncte”, a spus Eugen Neagoe, după remiza cu Dinamo.

The post Eugen Neagoe are planuri mari cu Astra după remiza cu Dinamo: „Sper să câștigăm play-out-ul” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă