Eugen Neagoe, anunț despre situația financiară de la Astra: „S-au plătit banii pe 2020!”

1 lună in urmă 3

Astra Giurgiu s-a impus în fața Petrolului Ploiești, 3-0, în sferturile Cupei României. La finalul partidei, antrenorul Eugen Neagoe a anunțat că jucătorii Astrei și-au primit salariile restante pe anul trecut.

Golurile partidei au fost marcat de Merloi, Krpic și Wuthrich.

Astra Giurgiu este cea de a treia echipă calificată în semifinalele Cupei României, după Viitorul Târgu Jiu și Universitatea Craiova.

Eugen Neagoe, anunț despre situația financiară de la Astra

Eugen Neagoe susține că toți jucătorii Astrei și-au primit salariile restante pe anul 2020. Însă, fotbaliștilor nou veniți la echipă nu le-a fost plătită încă remunerația pe luna ianuarie a acestui an.

În plus, tehnicianul Astrei a declarat că, victoria din sferturile Cupei, i-o dedică patronului Ioan Niculae, care, recent, a fost condamnat la închisoare.

„Indiferent de adversar, vom face tot ce depinde de noi să ajungem în finală. Eu am venit în etapa a zecea, cred că am avut un parcurs destul de bun. Am un lot de 21 de jucători și indiferent cine intră în primul „11”… nu avem nicio problemă. De la toți jucătorii sunt așteptări foarte mari. Merloi este un jucător foarte talentat. S-au plătit banii pe 2020, avem doar o lună restanță. Cei noi veniți nu au restanțe, doar cei vechi au o lună. Vreau să dedic această calificare domnului Ioan Niculae și soției lui. Încercăm în fiecare zi să-i aducem o mulțumire, pentru că, întradevăr, domnul Niculae trece printr-o perioadă delicată”, a declarat Eugen Neagoe, după meciul cu Petrolul.

The post Eugen Neagoe, anunț despre situația financiară de la Astra: „S-au plătit banii pe 2020!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă