„Eu știu că Șumi și MM se înțeleg foarte bine!”. Răspunsul neașteptat oferit de Mihai Stoica

1 lună in urmă 2

În trecut, Mihai Stoica și Marius Șumudică au avut mai multe contre, în spațiul public. Iar „războiul” dintre cei doi pare să nu se fi încheiat, având în vedere un comentariu, al oficialului de la FCSB, postat pe Facebook.

Asta deși, în 2019, Marius Șumudică declara că s-a împăcat cu managerul general de la FCSB.

„M-am împăcat cu MM și vorbim. Cearta a plecat de la rivalitate. Eu îmi doream să iau campionatul, iar el trăgea cu FCSB (n.r. sezonul 2015/2016). Ne-am atacat, am fost și eu obraznic, dar și el. Am făcut un pas în spate. A existat o comunicare și ne-am văzut întâmplător. El e un om de fotbal și-l respect”, declara Marius Șumudică, în urmă cu doi ani, pentru GSP.

Răspunsul neașteptat oferit de Mihai Stoica

Mihai Stoica a reacționat la comentariul unui utilizator de pe Facebook, care spune, în mod ironic, că oficialul lui FCSB și Marius Șumudică au o relație foarte bună.

„Eu știu că Șumi și MM se înțeleg foarte bine”, a fost comentariul unui internaut.

Răspunsul lui Mihai Stoica a fost unul scurt: „404 error”. Cel mai probabil, semnalând faptul că el și Marius Șumudică nu sunt cei mai buni prieteni.

Mihai Stoica, „război” total cu Ion Crăciunescu

Mihai Stoica este în „război” total cu Ion Crăciunescu! Oficialul de la FCSB a continuat duelul de la distanță cu fostul mare arbitru și îi cere lui Crăciunescu să nu își mai spună opiniile în privința arbitrajelor din Liga 1.

„De ani de zile nu mai citesc comentariile de pe platforme. Prea mult hate, anonimi care mă jignesc gratuit, etc. Totuși, când am văzut că discuția în contradictoriu pe care am purtat-o cu Crăciunescu vizavi de penalty-ul inventat de domnul arbitru de Casa Liga 1 Popa a strâns peste 500 de comentarii, m-am aventurat și am parcurs primele 40-50. Surpriză! Toți participanții erau de acord cu mine, chiar dacă unii (cam mulți) se simțeau datori să specifice că nu mă suportă (înghit, halesc etc). Deci, nea Nelule, în arbitraj specialistule, te rugăm – din inimile noastre vulnerabile – LASĂ-NE”, a scris Mihai Stoica, pe Facebook.

The post „Eu știu că Șumi și MM se înțeleg foarte bine!”. Răspunsul neașteptat oferit de Mihai Stoica appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă